Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları Ömer Fethi Gürer, Dr Sevgi Özbek ve Ramazan Ertan seçim çalışmalarına Çiftlik’te devam etti.


Çiftlik Pazarı, esnaf gezileri sonrası düzenlenen toplantıda konuşan Milletvekili adayı Dr Sevgi Özbek ülkemizde yaşanan süreci özetledi. 7 Haziran seçimleri ve sonrasında yaşananları anlattı CHP olarak her zaman halkımızın sorunlarını çözmek için elimizi taşın altına koymaya hazırız “dedi.

CHP milletvekili adayı Endüstri Mühendisi gazeteci yazara Ömer Fethi Gürer’de yaptığı konuşmada Niğde ilinin sorunlarını bildiklerini çözüm içinde destek beklediklerini ifade ederek şöyle konuştu. Niğde ili Adana Kayseri Konya Nevşehir ve Aksaray İlleri arasında en geri kalan il durumundadır. Niğde herkesim ve herkesin sorunları artmıştır. Çözüm CHP iktidarıdır. Turizmi geliştirmek tarımı bilimsel verilere dayalı sürdürmek hayvancılığı köyde yeniden yaygın kılacak sanayinin gelişmesini sağlamak Niğde adına önemlidir”dedi.

KÖMÜRÜ DEVLET DAĞITIYOR

 CHP Milletvekili Adayı Ömer Fethi Gürer kömür dağıtımının bir siyasi parti yapıyormuş gibi yansıtıldığını kömür dağıtımının devlet tarafından yapıldığını CHP iktidarında sosyal yardımların iki kat artacağını, ihtiyaç sahibi kömürünü alacağı gibi Aile sigortası ile  hiçbir ailenin geliri aylık  720 TL’nin altında olmayacağını ayrıca ailede  hamile kadın, çocuk yaşlı askerde olan genç ve engelli olma durumuna göre ek  ödemeler yapılacağını söyledi.

BU MEMLEKET HEPİMİZİN

 CHP Milletvekili adayı Ömer Fethi Gürer terörü lanetlediklerini belirtip kardeşliğimizi bozmayacaklar ülkemizi böldürmeyeceğiz dediği konuşmasında sözlerini şöyle tamamladı- Bu Memleket hepimizin, inanın güzel ülkemizin çözülmeyecek hiçbir sorunu  yok, her şeyimiz var kaynaklarımız insan  gücümüz birikimimiz tarihsel mirasımız var yeter ki isteyelim bir olalım birlik olalım yeter ki  adaleti, hukuku, hoşgörüyü, vicdanı, sevgiyi, saygıyı, kardeşliği bir kenara atmayalım. Yeter ki unutturulmaya çalışılan değerlerimize sahip çıkalım. biz CHP olarak her vatandaşımızın derdine derman olacağız genç dinamik geleceğe umutla bakan, halkın güvenen halka güven veren kadrolarımız ile iktidara hazırız Niğde’nin de sorunlarını en iyi biz biliyoruz  ne ezen ne ezilen insanca hakça bir düzen için çalışıyoruz Niğde de köylü çiftçi emekli gençlerin  kadınların engellilerin sorunlarının çözümü oylarınızı CHP de birleştirmekle olacaktır” dedi.

CHP  Çiftlik  merkez ve köy kasaba ziyaretlerinde il,ilçe başkan yöneticileri, partili belediye başkanları ve geçmişte CHP de görev almış milletvekili belediye başkanı olan isimlerde katıldı.



Editör: TE Bilişim