Ak Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Eczacı Ahmet Oğuz Cavlaz esnaf ziyaretlerine ve  gezilerine aralıksız devam ediyor.
 
Vatandaşla bire bir görüşmeleri, siyasi çalışmaları, Niğde Üniversitesinde verdiği brifing gibi gerçekleştirdiği seçim çalışmaları ile  seçimin favori aday adaylarından olan Eczacı  A.Oğuz Cavlaz , “Bizim en önemli ve en güvendiğimiz özelliğimiz samimiyetimiz. Bu yola çıktığımız ilk günden beri böyle, bundan sonra da hep bu şekilde devam edecek” dedi.

Niğde ve Bor’da esnafla çay içen A. Oğuz Cavlaz, onların sıkıntılarını dinledi, projelerinden bahsetti.Niğde ve ilçelerinde aralıksız seçim gezilerine devam eden Cavlaz bu gün de , Bor Salı Pazarı”na girdi.Çalışma arkadaşlarıyla pazardan alışveriş yapan Aday adayı Cavlaz , tek tek herkesle tokalaştı.
 

Pazar esnafı ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Cavlaz,  tüm yurtta bilinen ve tanınan Salı Pazarı ziyaretinde vatandaştan, sevgi , ilgi ve destek gördü. Olumlu tepkiler alan , Ak Parti Niğde Milletvekili aday adayı  A. Oğuz Cavlaz ziyaretlerine ve seçim çalışmalarına devam edeceğini ifade ederken,'Yorulmak yok, yola devam' dedi.

ADAY ADAYI OĞUZ CAVLAZ İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER İÇİN TIKLAYIN...



Editör: TE Bilişim