Ak Parti'de metal yorgunluğu tartışmalarının ardından, partiyi yenileme! çalışmaları devam ediyor. 

İl Başkanı Emrah Özdemir'in il kongresinde aday olmayacağını açıklamasının ardından Genel Merkez tarafından Mahmut Peşin Ak Parti İl Başkanı olarak atanmıştı. Bu tartışmalar dinmeden, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile birlikte arasında Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın da olduğu bazı belediye başkanlarının istifasının istendiği öne sürülmüştü. Bu gece itirabarı ile Melih Gökçek'in veda turlarına başladığı öğrenilirken, parti yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın da yakın zamanda istifasını vereceği  iddia edildi. 

Geçtiğimiz günlerde, Ak Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun'da önümüzdeki kongrede aday olmayacağını belirten bir açıklama yapmıştı. Yarın 14 Ekim 2017 Cumartesi günü yeni başkan için partide temayül yoklaması yapılacağı öğrenildi. Ak Parti Bor İlçe Başkanlığı sitemizde de bir anket yayınlamıştık. Oylama için lütfen tıklayın... 

Ak Parti Bor İlçe Başkanlığına kimin atanacağı-seçileceği merak edilirken bugün Çamardı İlçe Başkanı Yasin Yılmaz kendisine ait sosyal medya sayfasından bir açıklama yaparak  Ak Parti Çamardı İlçe Başkanlığına 6. Olağan kongresinde aday olmayacağını açıkladı. 2014 yılından bu yana Ak Parti Çamardı İlçe Başkanlığı görevini yürüten Yasin Yılmaz yayınladığı mesajında görevde olduğu sürece kendisine destekleyen partililerine ve Çamardı halkına teşekkürlerini iletti. 

Diğer yandan, Ak Parti Çiftlik İlçe Başkanı Cevat Temur'un ve  Ulukışla İlçe Başkanı Mehmet Erdoğan'ın kongrede tekrar aday olacağı öğrenildi. 




 
Editör: TE Bilişim