Belediye Başkanları, AK Parti İlçe teşkilatı, Muhtarlar, Sivil Toplum kuruluşları ve Yerel Basından oluşan heyet Niğde Milletvekillerini (TBMM) Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret etti.

Haber: Selim GÖKEL
Foto: Borun Sesi Gazetesi


Son haftalarda ilginç şekilde  gelişen Niğde Tıp Fakültesi yer değişimi,  Bor Karma OSB gibi yetki ve yönetimin tamamının Bor İlçesinde olduğu gibi, Bor'da kurulacak Enerji İhtisas Bölgesi yetki ve yönetiminin Bor'da olması gerekirken,  % 12,5'unun  NİTSO'ya verilmesi, Havaalanının yeri gibi önemli yatırımlar konusunda meydana gelen gelişmeleri görüşmek üzere  yaklaşık 110 kişilik Bor STK ve yöneticilerinden oluşan heyet Ankara'da TBMM'de Niğde Milletvekilleri ile görüştü. 

 Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, İl Meclis Üyesi Rızvan İmanç, Bahçeli Belediye Başkanı Zafer Tokgöz, Çukurkuyu Belediye Başkanı İleri Koçak, Bor Ticaret ve Ziraat Odası Odası Başkanı Nurettin Eriç ve yönetim kurulu üyeleri, Bor Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Düzgün, yönetim kurulu ve dernek üyeleri, Bor Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Yönetimi, Ak Parti Kadın Kolları Yönetimi, Bor Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve Yerel Basından oluşan heyet 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde 26. Dönem Niğde Milletvekili seçilen Ak Parti Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen ve Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’i (TBMM) Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret etti.

Bor’dan Ziyarete giden heyeti Akparti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu TBMM Sosyal tesislerinde karşıladı ve heyete yemek ikramında bulundu. Yemekten sonra heyet toplu olarak yapımı tamamlanan Beştepe Millet Camisine ziyarette bulundu.

Heyet daha sonra toplu olarak TBMM ye geçerek  Ak Parti Milletvekilleri Al-paslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen ve Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’le buluştular. TBMM Toplantı sonunda gerçekleştirilen ziyarette Niğde Milletvekilleri heyetin ziyaretinden son derece mutlu olduklarını belirterek ziyarete gelen herkese teşekkürlerini ilettiler. 

Toplantı salonunda yapılan konuşmalarda genel olarak Niğde’ye yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında görüş alışverişi yapıldı. 

Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu Konuşmasında, Seçim süresince verilen bütün vaatleri yerine getireceklerini bunları en kısa zamanda bitirmeye gayret gösterdiklerini söyledi.

Ak Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen konuşmasında Ak Parti iktidarı süresince ve geçmiş dönemden bu döneme kadar Niğde için yararlı ve olumlu projeler için uğraş verdiklerini bu dönemde Niğde’ye gerekli yatırımları kazandıracaklarını ifade etti.  

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ise konuşmasında “Bizler Niğde Milletvekilleri olarak birlik ve beraberlik içinde birbirimize yardım ederek Niğde’ye neler kazandırabiliriz? Bu soruya cevap vermek için gece gündüz çalışıyoruz. Niğde’yi daha çok nasıl yatırımlarla buluşturabiliriz. Bu yönde çalışmalar yapıyoruz.” dedi. 

Belediye Başkanları, AK Parti İlçe teşkilatı, Muhtarlar, Sivil Toplum kuruluşları ve Yerel Basının gerçekleştirdiği ziyaret, Niğde Milletvekillerine bir dizi hediye verilmesi ve plaket töreninin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

İlgili Haberimiz için TIKLAYIN





Editör: TE Bilişim