Bor Ülkü Ocakları başkanlığını yürüten Ender Köse , Ocak binasında yapılan törenle görevini Mustafa Cancı’ya devretti.
 
Bor Ülkü Ocakları   binasında  yapılan devir teslim törenine MHP Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer, Niğde Ülkü Ocakları Başkanı OIcay Kılavuz, MHP Bor Kadın Kolları Başkanı Sibel Konuş, MHP’li Bor Belediye Meclis Üyeleri , partililer ve Ülkü Ocaklı gençler katıldı.
 
Tören öncesi bir konuşma yapan  Niğde Ülkü Ocakları başkanı Olcay Kılavuz ;
 
''Türk Milliyetçiliği ideolojisine inanmış bizlerin öncelikli görevimiz kendi görev alanlarımızda, yani okuyorsak okullarımızda, çalışıyorsak iş yerimizde sorumlu olduğumuz iş alanında en iyi olmamız gerekmektedir. Donanımlı bireyler olarak kendimizi geliştirme zorunluluğumuz vardır. Aksi taktirde kendimize de ülkemize de katkı sağlayamayız. İçinde yaşadığımız ülkemizin Türk Milliyetçiliği ideolojisine inanmış ülkücülere şiddetle ihtiyacı vardır. Günümüzde ki istismarcıların durumunu görüyorsunuz. Kültürlü ve bilinçli bireyler olarak yetiştiğimiz taktirde içimizden üst düzey bürokrat, doktor, mühendis, bakan hatta başbakan çıkması mümkündür. Sizlerden önemli ricam okuyunuz. Farkındalığınızı ortaya koymalısınız ve gelecekte belirli mevkilere gelmeyi hedef olarak seçiniz. Dedikodudan uzak bireyler olarak kültürlü, onurlu, gururlu insan olma yolunda hep beraber gayret sarfetmeliyiz.
 
Bor Ülkü Ocakları kurulduğu günden itibaren günümüze kadar hepsi birer çelik gibi imana sahip ülkücüler yetiştirmiş ve eminim ki yetiştirmeye devam edecektir. Buna inanıyorum, güveniyorum. Görevi okulundaki yoğunluğundan dolayı bırakan arkadaşım Ender’e teşekkür ediyor bundan sonra ki hayatında Allah’tan kolaylıklar diliyorum. Yeni Başkanımız Mustafa Cancı kardeşime ve ekibine de yüce Mevlam yar ve yardımcısı olsun. Hep birlikte bu yüce bayrağı gönderde tutmaya devam edeceğiz. Toplantıya katılan İlçe Başkanım Mustafa Tecimer’e yönetim kurulu üyelerine, kadın kolları Başkanımız Sibel Konuş Hanım efendiye, ülkücü büyüklerime ve kardeşlerime saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunarım’ dedi.
 
Kuran’ı Kerim ve Türk Bayrağını öperek teslim eden, eski başkan Ender Köse; ‘‘Görevim esnasında yardımcı olan özellikle parti teşkilatına ve yol arkadaşlarına teşekkür ederim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan böylede Türk Milliyetçiliği ideolojisi çizgisinde ve Ülkü Ocaklarının neferi olarak katkılarım devam edecektir’’ dedi.
 
Ocak başkanlığına gelen Musatafa Cancı’da yaptığı kısa konuşmada ‘’Bu kutsal görevi bana inanarak veren büyüklerime teşekkür ediyorum. dedi.Bu güveni boşa çıkartmamak ve bayrağı daha da yükseltmek için çabalayacağımdan kimsenin kuşkusu olamasın’’.
 
Görevi başarıyla tamamlayan başkan ve yöneticilere birer plaket veren Olcay Kılavuz yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.






Editör: TE Bilişim