AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, yapımı devam eden Bor Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.



Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve İlçe Başkanı Yavuz Ergun ile hastane inşaatını gezen Kavaklıoğlu, önümüzdeki yılın başlarında teslim edilecek Hastanenin yapımının planlanandan hızlı ilerlediğini sorunsuz bir şekilde devam etmesi için titiz takiplerinin ve desteklerinin sürdüğünü belirtti.

3 blok halinde yapımı devam eden 75 Yataklı Bor Devlet Hastanesi inşaatı fiziki tamamlanma oranı % 70'lere yaklaşmış durumda. Çevre düzenlemesi işi birlikte gelecek yıl Mayıs ayında teslim edilmesi planlanmakta.

Milletvekili Kavaklıoğlu, Yeni Bor Devlet Hastanesi Hizmet Binasının Bor ilçesinin uzun yıllar ihtiyacına cevap verebilmesi için tasarlandığını 75 yataklı inşa edilse de ileride 150 yatak kapasitesine çıkarılmasının mümkün olacağını belirtti. Yeni hastane ile birlikte poliklinik sayılarında ve uzman hekim sayısında da artışa gidileceğini vurgulayan Kavaklıoğlu, en az 500 m2 üzerinde konumlandırılmış yeni bir Acil Servisin de hizmete gideceğini kaydetti. 


http://www.borhaber.net/siyaset/bor-devlet-hastanesi-hizla-yukseliyor-h18162.html

Posted by Bor Haber on 14 Ekim 2015 Çarşamba
Editör: TE Bilişim