Bor Belediyesi'nin Fen İşleri Müdürlüğü birimine alınan 2011 model Beko 428 E kazıcı, yükleyici kepçe ve 2012 model 8 Tonluk Isuzu Marka,  Damperli kamyonet hizmet araçları Bor Belediye binası önünde sergilendi.


Belediye Başkanı Sıtkı Erat, yaptığı açıklamada; Belediyemize alınan araçların belediye hizmetlerini uzun yıllar rahatlatacağını ifade eden Erat, "Bu araçlar süs olarak alınmadı. Hepsinin alınmasının bir amacı vardır. Her şeyi Bor için yapıyoruz. Bor Belediyesi araç filosunu daha da güçlendireceğiz. Hizmet çalışmalarında acil ihtiyaç duyulan 1'i iş makinesi ve 1’i damperli kamyonet olan 2 adet aracı hizmete sokmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.


2012 senesi içerisinde bir takım yeni faaliyetlerle halkımızın huzuruna çıkacağız. Daha sosyal, daha halkla iç içe bir belediyeyi 2012 yılından itibaren vatandaşlar görecek."Geniş arazi yapısı zor olan Bor’da yeni alınan araçlarla güzel hizmetler sunulacağını belirten Belediye Başkanı Sıtkı Erat, projelerin birer birer hayata geçtiğini ve Bor’a çok güzel hizmetler sunmaya devam edeceklerini belirtti. Erat, "Hizmetlerimizin daha hızlı bir şekilde yürütülmesi için araç filomuzu güçlendiriyoruz. Bor İlçemize uzun yıllar hizmet verecek olan hizmet araçları, çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacak. Çalışma arkadaşlarımın işini kolay kılmak, vatandaşlarımızın da hızlı bir şekilde hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla 2 araç daha belediyemize kazandırıldı. Güçlenen araç filomuzla hizmetlerimiz daha da hız kazanacak. Bor gibi geniş ve günden güne gelişen ve büyüyen bir kentimizde vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunmayı amaçlıyoruz. Yeni araçlarımızla kazasız belasız hizmet sunulmasını diliyorum.” dedi.


Başkan Erat, yeni çöp kamyonları, yeni su tankeri, yeni monoblok süpürge aracı, başta olmak üzere diğer araçları da filoya dâhil etmeyi hedeflediklerini kaydetti.


Editör: TE Bilişim