Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Adayı Hikmet Bekil seçim çalışmalarını sürdürdüğü Ulukışla ve Niğde Merkez’de seçmenlere seslenerek “Milliyetçi Hareket Partisi iktidara yürüyor.  Şu an Niğde’de en az 60 bin seçmen desteğiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
12 Haziran seçimlerine 21 gün kala siyaset meydanları ısınmaya devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Adayı Hikmet Bekil, önceki Ulukışla köy ve kasabaları ile birlikte dünde Niğde Merkez köy ve kasabalarını gezerek seçmenlerden oy istedi.
MHP’li Bekil, partisine iktidar tarafından oynanan oyunlara dikkat çekerek, iktidarın bu oyunların altından kalacağını ifade etti. Bekil; “Milliyetçi Hareket demek öyle birkaç günde kurulmuş toplama bir parti ve hareket değildir. Köklü geçmişi ile geleceğe adını yazdıracak olan bir partidir. MHP’deki büyümeden rahatsız olan çevreler bizi bitirmek için çalışsa da bunu asla başaramayacaklardır. Çünkü MHP, onların uğraşmasıyla biten değil, büyüyen bir partidir. Şu an ki seçim çalışmalarından izlenimlerimizi aktarmak gerekirse Niğde’de en az 80 bin oy parolasıyla başladığımız çalışmalarımız aralıksız sürmektedir. Bizler şu an Niğde genelinde en az 60 bin oy potansiyeline ulaştık.” Dedi.
İktidarın Niğde’yi her alanda unuttuğunu vurgulayan MHP’li Bekil, tarımın öldüğü, çiftçiliğin bittiği bir Niğde’de devlet yatırımının gelmediğini vurgulayarak, “Maalesef bize yalanlarla bulanmış hayalet anlatan iktidar, hala utanmadan şunu yapacağız, bunu yapacağız demektedir. Oysa 9 yılda Niğde’de ne yapmışlar bakmak gerek. Değil 9 yıl, 90 sene iktidarda olsalar bunlar Niğde’ye bir şey yapamazlar. Çünkü ne Niğde ufukları var, nede başka bir şeyleri. Niğde’ye bir şey yapacağım derken biraz düşünsünler, ellerine Devlet İstatistik Kurumunun raporlarını alsınlar. Dokuz yılda Niğde’ye ne yatırım gelmiş ona baksınlar. Bakmadıklarından böyle konuşuyorlar! Çünkü baksalardı Niğde’nin devletten aldığı yatırım Türkiye 75.si olduğunu görecekti. Belki bakarlarda vatandaştan özür dilerler. Biz size iktidarken hizmet getiremedik diye!” dedi.
Tüm seçmenleri MHP çatısı altında birleşmeye çağıran MHP’li Bekil; “biliyorum içinizde iyi niyetli bir şekilde AKP’ye oy verenleriniz var. Sizlerden tek ricam, verdiğiniz oyun 9 yıldır boşuna gittiğini araştırmanızdır. Çünkü Niğde son 9 yılda, fakirleşti, yoksullaştı. Bunun için bu sefer Niğde’yi düşünüyorsanız, fakirlerimizi düşünüyorsanız, Ülkemizi düşünüyorsanız mührü 3 hilale basın” dedi.

Aşağıdaki video tanıtım içeriklidir...
 





 
Editör: TE Bilişim