Milliyetçi Hareket Partisi 12 Haziran seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Köy ve Kasaba gezilerinin yanı sıra, Niğde’de STK ve kurumları da ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi 12 Haziran günü sandıktan 1. parti çıkmayı hedefliyor.
 
12 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimler için çalışmalarını hız kesmeden devam eden MHP’liler hedefe kenetlendiler. MHP Niğde Teşkilatının bütün üyeleri ve parti gönüllüleri adaylar etrafında birleşerek çalışmalara katılıyorlar.
Önceki gün köy ve kasaba ziyaretlerine devem eden MHP’liler, Gölcük, Alay, Bağlama, Hasaköy ve çevresini gezerek vatandaşlardan oy istediler.
 
Gölcük’te 2. Sevgi Seli!
Geçtiğimiz hafta Cuma günü Gölcük’e giden ama hava muhalefetinden dolayı seçim çalışmalarını tamamlayamayan MHP heyeti, Çarşamba günü tekrar Gölcük’e giderek seçmenlerden oy istediler. MHP Niğde 1. sıra Milletvekili Adayı Hikmet Bekil çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini belirterek, 12 Haziran’da MHP’nin sandıktan tek başına çıkacağını ifade etti. Bekil Gölcük’te halka hitaben yaptığı konuşmada; “Milliyetçi Hareket’in önlenemez yükselişi devam ediyor. Halk her türlü komplo ve engellemelere rağmen, çözümün adresi olarak MHP’yi görüyor. Ülkenin içinden geçtiği bu kritik dönemeçlerde – Tek Vatan, Tek bayrak, Lider Ülke Türkiye- sloganı etrafında MHP için birleşti. Bugün Gölcük’te gördüğümüz sevgi ve saygının başka bir izahı yoktur” dedi. Yaklaşık 300 kişinin dinlediği konuşmada partililer vatandaşla sohbet ederek sorunlarını dinlediler.
 
Alay MHP’yi İstiyor!
Milliyetçi Hareket Partisi heyetinin bir durağı da Alay Kasabası oldu. Esnafları tek tek gezen MHP Mv. Adayı Hikmet Bekil, vatandaşlarla sohbet ederek partisinin Niğde’ye özgün proje ve fikirlerini açıkladı. Alay Kasabası meydanının da 250 kişilik büyük bir topluluğa hitap eden MHP’li Bekil; “Çiftçinin, köylünün sorununu en iyi bilen partiyiz. Çünkü biz diğerleri gibi dışarıdan ısmarlama proje ve insanlarla iş yapmıyoruz. Biz Alay ve çevre kasaba ve köylerde vatandaşın ne zaman hasat yaptığını, ne zaman parasını toprağa gömdüğünü en iyi şekilde yaşıyoruz. Onları elektrik borçları ile köşeye sıkıştırmak isteyenlerin, yok pahasına ürünlerini satmasına göz yuman hükümetin suçlarını da biliyoruz. Bunun için bizler 2002’de üretilen 1.3 milyon tona yakın patatesin yeniden üretilmesi ve çiftçinin yeniden değerli bir şekilde ürününü satmasını istiyoruz. Bugün yaklaşık 9 yılda 500 bin ton patates üretim kaybının nedeni olarak Niğde’yi tanımayan, Niğde’yi bilmeyen milletvekilleri olarak görüyoruz.” Dedi.
 
Hasaköy, Bekil’i Bağrına Bastı
Hikmet Bekil, Tiran köyünü uğradıktan sonra Hasaköy’e geçerek vatandaşla buluştu. Köy meydanında yaklaşık 150 kişiye hitap eden MHP’li Bekil; “Bugün MHP’yi kabus olarak gören, MHP’ye komplolar düzenleyenlerin korkusu hiç bitmeyeck. Aksine 13 Haziran sabahı MHP İktidarlığında uyanacaklardır. Bugün ülkenin tek kurtuluş reçetesi Milliyetçi Hareket Partisi’dir bunun için sizler, bizlerle beraber çalışmalara katılıyorsunuz. Bizler bölünmez Türkiye’yi savunan herkesin ama herkesin oyuna talibiz. İnanıyoruz ki herkes bu bilinç ve inançla bizleri TBMM’ye kendilerini temsil etmek için gönderecek ve ülkenin bugünkü durumunu düzeltmemizi isteyeceklerdir. Bugün yoksul ailelerimize Hilal Kart projesi ile, esnaf ve çiftçimize desteklerimizle kalkınmayı sağlayacağız. Daha da önemlisi siyasallaşan bölücülükle amansız bir mücadele ederek bu topraklarda yeniden barış ve huzuru inşa edeceğiz.” Dedi.
Köy ve kasaba ziyaretlerinden sonra, Niğde Merkez’de bulunan Seçim İrtibat Bürosu’na geçen MHP’liler burada partili, partisiz insanlarla sohbet ederek seçim programını halka aktardılar.


 
Editör: TE Bilişim