Haber : Hayrettin YENEL
 BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu Niğde’nin en büyük sivil toplum örgütü konumunda olan Öziplik-İş Sendikası Niğde şubesini ziyaret ederek başkan Mehmet Avşar, yönetim kurulu üyeleri ve sendika üyeleri ile bir araya geldi.
BBP Niğde İl Teşkilatı tarafından hazırlanan programlara katılmak için Niğde’ye gelen BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu Hak-İş Konfederasyonu Niğde İl Temsilcisi ve Öziplik-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Mehmet Avşarı’da makamında ziyaret etti. Cumartesi günü saat 15:30 da gerçekleşen ziyarete kalabalık bir partili grubu ile gelen BBP Genel Başkanını Mehmet Avşar ve Sendika yöneticileri, BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu sıcak bir karşılaşma sergilediler. Sendikanın Bor Caddesinde bulunan binasında gerçekleşen ziyaret son derece samimi bir havada gerçekleşti.
Hak-İş Konfederasyonu Niğde İl Temsilcisi ve Öziplik-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Mehmet Avşar tarafından ziyaretin anısına BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu’ya plaket takdim edildi. Avşar BBP Genel Başkanı ve ekibinin kendilerini ziyaret etmelerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, ziyaret sırasında bir konuşma yaptı. BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu Partinin efsane genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun bıraktığı emaneti son derece iyi bir şekilde götürdüğüne dikkat çekerek şunları söyledi.
“- BBP nin efsane lideri Muhsin Yazıcı oğlunu bu vesile ile rahmetle anıyorum. Onun bu emanetini taşımak herkese nasip olmaz. Böyle bir sorumluluğu aldığınız için size ve arkadaşlarınıza başarılar diliyorum. Bu ziyareti çok önemsediğimizi bilmenizi istiyoruz. Sayın genel başkanın referandumda sergilediği uzlaştırıcı ve birleştirici tutumu çok önemliydi. Bu BBP’nin genel yapısından kaynaklanmaktadır. Bu çok önemli bir tutum ve davranıştı ve ülkemiz içinde hayırlı olduğu kanaatindeyiz. Bu mesele Türkiye’nin meselesiydi. Biz buna böyle bakıyoruz.  Önemli olan İslam Türk ülküsünde davanın temelinde olmak. Türkiye’nin menfaatleri olduğunda yapıcı ve birleştirici olmak. Bunu BBP çok iyi gerçekleştirmektedir. Sayın Genel Başkan ve çalışma arkadaşlarına bu vesile ile üstlendikleri misyon ve sorumlulukta başarılar diliyoruz.” dedi.
BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu’da Hak-İş Konfederasyonu Niğde İl Temsilcisi ve Öziplik-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Mehmet Avşar ve Sendika üyeleri tarafından çok sıcak bir şekilde karşılandıklarını belirterek,
“- Bu sıcak karşılama için teşekkür ediyoruz. Kendimizi evimizde gibi hissettik. Sayın başkan bizim 35 yıllık dava arkadaşımız efsane liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu çok güzel cümlelerle ifade etti. Kendisine bizi ve değerli liderimizi gerçekten çok güzel ifadelerle andı. Biz Adriyatik’ten Çin settine bir İslam dünyası hayal ediyoruz. Albayrak altında tam bağımsız güçlü bir Türkiye olsun istiyoruz. Biz halen kanımız aksa da zafer islamın diyen bir hareketiz. Önümüzdeki dönemde meclis çok önemlidir. Büyük Birlik Partisinin milletin isteği doğrultusunda mutlaka mecliste olması lazım. Her evden bir oy istiyoruz. “ dedi.
 
Editör: TE Bilişim