Bor Ülkü Ocakları Başkanlığı devir teslim töreninde MHP Bor İlçe Başkanı Ahmet Ermiş’in konuşması dikkat çekti.


Haber-Video: Selim GÖKEL

Bor Ülkü Ocakları Başkanlığını yapan Nazmi Konuş görevini Cem Görgün’e devrettiği törende MHP Niğde Milletvekili adayları hem partililere hem de Ülkü Ocaklı gençlere kendilerini tanıtan kısa konuşma yaptılar.

Törende MHP Niğde Milletvekili Adayı Vedat Bayram, Emekli İlköğretim Müfettişi Ahmet Özbek ve  Dr. Gökhan Budak, kendilerini tanıttı ve ocaklı gençlere tavsiyelerde bulundular. Adaylar görevinden ayrılan Nazmi Konuş’a teşekkürlerini iletirken, Ocak Başkanlığı görevini devralan Cem Görgün’e de destek ve başarı dileklerini ilettiler.   


BAŞKAN ERMİŞ, YİNE SERT VE NET KONUŞTU

Törende yine farklı bir konuşma yapan MHP Bor İlçe Başkanı Ahmet Ermiş, her iki başkana teşekkürlerini ilettikten sonra; Teşkilat olarak şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da maddi ve manevi olarak Ocağımızın yanındayız. Biz ülkücüler olarak şuna inanmışız. Ocak bu işin özü temeli, insan burada hamur gibi yoğruluyor, şekilleniyor ve daha sonra teşkilatlarda görev alarak, davasına ve Milliyetçi Hareket Partimize hizmette devam ediyor.


ÜLKÜCÜ, ÜLKÜCÜ İLE UĞRAŞMAZ…  BU BİZLERE ZARAR VERİYOR…

Bu seçim döneminde yaşadığımız birkaç konuyu ve bize sorulan tuhaf sorular ve cümlelerle karşılıyoruz. Bunlardan birisi de şu “Bende eskiden Ülkücüydüm, bizde bir zamanlar Ülkücüydük” bu tarz da karşımıza çıkan insanlar bize ahkam kesmeye kalkıyor. Kardeşim Ülkücüysen senin partin Milliyetçi Hareket Partisidir. Ülkücüyüm diyen bir insan burada gözünü açmışsa çok afedersiniz gidip de başka bir folluğa yumurtlaması kendisi için en ayıp, utanç verici bir harekettir. Biz böyle bir insanları tasvip etmiyoruz. Bunu niye anlattım. Arkadaşlar bu saatten sonra bu tür konulara takılıp kalmayalım. Bizim tek hedefimiz var. Milliyetçi Hareket Partisini Niğde’de birinci parti yapmaktır. Allah’ın izni ile bu güç bizde var. Yeter ki biz tek yumruk olmasını bilelim. İçimizde birbirimizle mücadeleyi önce bir bırakalım arkadaşlar. Ülkücü, Ülkücü ile uğraşmaz. Ülkücü, Ülkücünün açığını aramaz. Peygamber efendimizin bir sözü var. “Ayıpları kapatma da  gece gibi olunuz” Ülkücüler bir ülkücü kardeşinin ayıbını görüyorsa onu ifşa etmemeli, bize bu zarar veriyor. Bizim bu saatten sonra yapacağımız, şurada sadece 25 gün kaldı. Bu 25 günde bu işe asılalım. MHP’nin Bor’da, Niğde’de diğer ilçe ve kasabalarda gücünün ne olduğunu göstermek bizim elimizde bunu da göstermek bizlerin elinde birilerini utandıralım arkadaşlar.” şeklinde konuştu.

MHP Niğde İl Başkanı Ali Güngör’de Ülkü Ocakları ve ocak kültürü hakkında kısa bir konuşma yaptı. 


Bor Ülkü Ocakları Başkanı Cem Görgün Oldu...TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim