Belediye meclis salonunda düzenlenen program ile 23 mahalle muhtarlığına Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından diz üstü bilgisayar hediye edildi. 
Belediye Başkanı adaylığı sırasında tüm muhtarları bilgisayarlandıracağını vaad eden Akdoğan, bu seçim vaadini yerine getirdi. 
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Hedefimiz, gayemiz muhtarlarımızla beraber Niğde de yaşayan tüm insanımıza seri bir hizmet sunabilmektir. Bunun için muhtarlıklarımızın daha deneyimli ve donanımlı olarak günümüz teknolojik şartlarına uyarlanması gerektiğini düşünüyoruz. Bu kapsamda 23 mahalle muhtarımızın şahsında muhtarlıklarımıza bilgisayar hediye ettik. Amacımız hizmet üretmek. Bu şehri Niğde de yaşayan herkesle birlikte yönetme düşüncemize seçimden önce söylediğimiz gibi seçimden sonrada bu düşüncemizi uyguluyoruz. Çalışmalarımızı muhtarlarımızla birlikte diyalog içerisinde sürdüreceğiz. Belediyemiz e-belediye hizmetlerini en güzel şekilde uygularken, muhtarlarımızın da bu sisteme dahil olması gerekiyordu. İnternet belediyeciliğinin gereği olarak muhtarlarımızda e belediyenin bir parçası oldular. Yeni yılın ilk haftasında mahalle muhtarlarımız ile birlikte bir toplantı düzenleyip 2011 yılı için düşüncelerini isteklerini alacağız” şeklinde konuştu. 
Muhtarlıklara bilgisayar hediye edilmesinden dolayı Niğde Tüm Muhtarlar Derneği Niğde Şube Başkanı Tevfik Özbek yaptığı konuşma ile Başkan Akdoğan’a teşekkür etti.  
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın elinden bilgisayarları alan muhtarlar, geçmiş yönetimlerce söz verilmesine rağmen gerçekleşmeyen muhtarlıklara bilgisayar alımından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.  
Başkan Akdoğan ayrıca yeni yılın ilk haftalarında mahalle muhtarları ile bir toplantı düzenleyeceklerini belirterek önümüzde ki zaman içerisinde de muhtarlık bürolarının yapılacağını söyledi.





Editör: TE Bilişim