Ak Parti Meclis Üyeliğinden istifa eden Ali Bayhan, Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Cemil Arıcan’dan sonra Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın asistanlığı görevini sürdüren Alper Çabuk’da önceki gün görevinden istifa ettiğini açıkladı.


 

Daha önce NTV Haber Müdürlüğü ile 24. Dönem Ak Parti Niğde Milletvekili Adayı Erdoğan Özegen’in seçim sürecinde danışmanlığını yapan ve ardından Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın 8 ay kadar asistanlığını yapan  Alper Çabuk ;

Borhaber.net sitemize  gönderdiği açıklamada şöyle dedi “

“NTV’de haber müdürlüğü görevimi ifa ederken bizzat Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın talebi üzerine Akdoğan’ın asistanı olarak göreve başladım. Görevim süresince Niğde Belediyesi için üzerime düşen her türlü fedakarlığı yaparak görevimi yerine getirmeye çalıştım. Fakat geldiğim noktada sebepsiz yere belediyenin çeşitli departmanların da görevlendirilmeye başladım, bu görevlendirme son zamanlarda o kadar hızlı bir şekilde yapılmaya başlandı ki ben bile takip edemez duruma geldim. Bu durum karşısında Başkan  Akdoğan’a bu durumun nedenini sorduğumda Başkan’ın vermiş olduğu cevap ise “Senin herhangi bir hatan olmadı, sen belediyenin taşeron isçisinin nerede açık varsa orada görevlendirileceksin”  şeklinde oldu.


Bende buradan soruyorum, Sayın Akdoğan Başkanın asistanı bu durum düşmelimiydi madem sahip çıkmayacaktın ilk başta neden beni haber müdürlüğünden alarak yanınıza asistan olarak göreve başlattınız. Bu hareketiniz ardında neler var bir insanın geleceğiyle bu derece oynanır mı yükseklerden uçurumlara atmaya ne hakkınız var sorarım size?” 


 



Editör: TE Bilişim