Bugün Gaziantep'te halka seslenen Başbakan Binali Yıldırım'ın hızlı tren projesinin Gaziantep'e geleceğini açıkladı. Binali Yıldırım'ın konuşmalarından satır başları şöyle;

 *Gaziantep'e hızlı tren de gelecek. Nurdağ'a kadar geldi. Nurdağ'dan bu tarafa dönüyor tren. İnşallah organize sanayi bölgesine kadar inşaatını yapacağız oradan da Gaziantep'e bağlayacağız. 

* Gaziantep'in havalimanı terminali yetmiyor. Kırıklı, 5 körüğü olan, 5 milyon yolcu kapasiteli yeni bir havalimanı yapıyoruz. Mayıs'ta da ihaleye çıkıyoruz.

* Bugün Gaziantep programımız yoktu. Ama buraya geldik "Gaziantep'e uğramadan olmaz" dediler. Zaten Kilis ve Gaziantep kardeş. Şu boruyu görüyorsunuz, içinde bir jeep var. Düzbağ'dan Gaziantep'e suyu o getirecek. Artık elektrik motorlarıyla suyu çekip oradan sizin musluklarınıza gelmeyecek. Daha ucuza su gelecek. Fatma Hanım, belediye başkanım, Fatma bacım. Bu proje bitince su parası yarı yarıya ucuzluyor tamam mı? Söz mü? Duydunuz. Elektriğe, motora lüzum yok. Allah'ın suyu dağdan inecek evlere girecek. AK Parti, laf üstüne laf koyan değil, taş üstüne taş koyan partidir.
Kaynak; Cnnturk.com

İLGİLİ HABER İÇİN AŞAĞIDAKİ MANŞETE TIKLAYIN




 

Editör: TE Bilişim