Buz gibi soğuk Niğde akşamında İçişleri Bakanını büyük bir coşku ile karşılayan Niğdelilere seslenen Süleyman Soylu’nun ülke gündemi ve Emrah Özdemir ile ilgili  yaptığı konuşmalar meydanı dolduranlar tarafından büyük alkış alırken Niğde ile ilgili müjde de verdi.

Belediye Başkanı, İl Başkanı, Milletvekilleri ve Emrah Özdemir’den sonra konuşma yapan Bakan Soylu, Emrah Özdemir’in elinden tutarak ‘’Emrah Özdemir seçildikten sonra ben de emrinde olacağım, Niğde'ye hizmette destek olacağım’’ dedi.

KAHRAMANLAR DİYARININ EVLADIDIR
Süleyman Soylu Özdemir ile ilgili konuşmasında, ‘’Emrah Başkanı seviyor musunuz’’ diye sorunca meydandakiler hep bir ağızdan Evet cevabını verdi ve Başkan Adayı Özdemir hakkında şu ifadelerde bulundu; ‘’Ben Emrah Başkan ile birlikte çalıştım . Beyefendi bir adamdır, düzgün adamdır, sözünün eri bir adamdır. Büyüğüne hürmetkar, küçüğüne sevgi ile bakan bir adamdır. Çalışkan bir adamdır. Niğde’nin hamuru ile yoğrulmuş bu kahramanlar diyarının evladıdır. 31 Mart’ta ona güçlü bir destek verecek misiniz?’’ sorusuna güçlü bir destek geldi.

Bakan Soylu, ‘’Niğde, Emrah Başkan için sandıkları patlatacak mısınız?’’ sorusundan sonra bir söz verdi ve; ‘’Ben size bir söz veriyorum, hem Süleyman Soylu kardeşiniz olarak , hem de İçişleri Bakanı Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olarak , Emrah Özdemir’in ve Niğde’nin emrinde olacağım‘’ dedi.

Soylu daha sonra Niğde ile ilgili İçişleri Bakanı olarak bir müjde verdi.” Hükümet konağı yapacağız. Altına da güzel bir otopark yapacağız. Ben öyle sözü lafı fazla uzatmayı sevmem yaptıklarımızı da anlatmayı da sevmem. Bir şey söyleyeceğim size. Şimdi projesi tamam her şeyi tamamlandı. Arkadaşlarıma buraya gelirken talimat verdim . Hemen valiliğe gerekli ödenekleri çıkaracaklar.  Size süre veriyorum 1,5 yıl içerisinde tamamlanacak yeni hükümet binasında en güzel hizmetleri alacaksınız inşallah” dedi.

Konuşmasından sonra vatandaşların arasına giren Süleyman Soylu’ya yoğun bir sevgi gösterisi oldu.




 
Editör: TE Bilişim