Kış geldi, Arabaşı sofraları kurulmaya başladı. Kemerhisar Ak Parti Belde Teşkilatı’nın düzenlediği  Arabaşı çorbasına Ak Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi, Bahçeli Belediye Başkanı Zafer Tokgöz, Belde Başkanı Yusuf Kurt ve  partililer katıldı.


Kemerhisar Ak Parti Belde Teşkilatında düzenlenen toplantıda  partililer hem Arabaşı çorbası içti, hem de parti ve ülke gündemindeki konular hakkında sohbetler yapıldı.

Ak Parti Milletvekillerinden Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi,   Ak Parti iktidarı döneminde ülkemize, Niğde ve Kemerhisar’a  yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi.  Son bir yılın gündemi “Paralel Yapı” ile mücadele konusunda da partilileri bilgilendiren vekiller, partililerin sorularını cevapladılar.

Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, göreve geldiğinden beri Kemerhisar Ak Parti Teşkilatına ivme kazandıran belde başkanı Yusuf Kurt’a da çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Kemerhisar’ı ziyaret eden Ak Parti Heyeti  yeni kurulacak belde binasında da inceleme yaptılar. Partilileri tek tek dinleyen, milletvekilleri  Kemerhisar’da bulunan birlik ve beraberlik karşısında memnuniyetlerini ilettiler.

Arabaşı çorbasının ikramından sonra,  kısa bir konuşma yapan Ak Parti Kemerhisar Belde Teşkilatı Başkanı Yusuf Kurt,  kendilerine verilen destekten dolayı memnuniyetini iletirken,  Milletvekillerimizin Kemerhisar Beldemize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı partililerim adına teşekkürlerimi  sunarım. Kemerhisar’da  oluşan birlik ve beraberliğimizin önümüzdeki  milletvekilliği seçimlerinde sandığa da yansıyacağına eminiz.  Kemerhisar halkı partimize büyük destek veriyor, bundan dolayı  hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi ve bundan sonra bu tür toplantıların daha sık şekilde Niğde’den, Bor’dan katılacak misafirlerle devam edeceğini, sürekli Kemerhisar halkı ve parti yöneticileri ile istişarede bulunacaklarını da sözlerine ekledi.



 
 
Editör: TE Bilişim