Ak Parti Teşkilatı 14 Mart Tıp Bayramı Dolayısıyla Sağlık Çalışanlarını Ziyaret Etti.

 

Her yıl kutlanan 14 Mart Tıp Bayramıyla ilgili olarak Ak Parti Teşkilatından; İl Başkanı Ahmet Özmen , merkez ilçe siyasi ve hukuki işler başkanı mevlüt ayduğan, il , kadın ve  gençlik kollarının sosyal ilşleri başkanlarının katılımıyla Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve personel çalışanlarının, Doğan Baran Çocuk Hastanesi ve kliniklerini ziyaret ederek, tıp çalışanlarıyla bilgi alışverişinde bulundular.

 

Tıp çalışanları da, Ak Parti hükümetleri döneminde sağlık alanında yapılan reform niteliğindeki  yeniliklerle ilgili olarak  teşekkürlerini ifade ettiler.

 

Ak Parti Heyeti daha sonra, Halk Sağlığı İl Müdürü Bilgehan Öztürk’üde ziyaret ederek tıp bayramını kutladılar.

 

Özmen günün anlamına dair konuşmasında şunları ifade etti; ‘’Ülkemizde olduğu gibi ilimizde tıp alanında dünyada yaşanan gelişmelerin gerisinde kalmadığı gibi hekim ve sağlık çalışanlarımız da sürekli kendilerini yenileyerek geliştirmişlerdir. Sağlık hizmetleri alanında yürütülen çalışmalar ülkelerin gelişmişliği ve kalkınmışlığı bakımından önemli bir göstergedir. Sağlık hizmetlerin en üst seviyeye çıkartılması ve toplum sağlığının güvence altına alınması sosyal devlet anlayışının gereğidir. AK Parti iktidarı da sosyal devlet anlayışı ile hareket edip, diğer tüm alanlarda olduğu gibi sağlıkta da insanlarımızın kaliteli hizmete daha kolay ulaşabilmesi için bir çok adım attık. Herkese eşit ve kaliteli sağlık hizmet felsefesiyle reform niteliğinde düzenlemeler yapıldı yapılmaya da devam ediyor’’.










Editör: TE Bilişim