Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Erdoğan Özegen, Belediye Başkanı Rifat Özkan, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Elmas Ankara’da Bakanlarla görüşmeler yaptı.

Teşkilat yetkilileri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Osman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile görüşmeler gerçekleştirdi.

İl Başkanı Mahmut Peşin, Bakanlarla yapılan görüşmelerde, Niğde’nin sorunlarının  çözüme kavuşturulması ve projeler hakkında istişareler yaptıklarını belirtti.

Peşin; ‘’Ak Parti Grup Toplantısı sonrası 3 bakanımızla görüşmeler gerçekleştirdik. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki'yi ziyaret ettik. Biliyorsunuz Niğde ve Bor’un önemli bir sorunu Akkaya Barajı. Bununla ilgili özel görüşmemiz oldu. Niğde Belediyemizin Atıksu Arıtma Tesisi ve Niğde’nin diğer Projeleri İle ilgili görüşmelerimiz oldu.  Bakanımız zaten kendi twitter hesabından da açıklama yaptı. Bu projenin kısa sürede tamamlanacağını belirttiler. Daha sonra Orman ve Su İşleri Bakanımız sayın Veysel Eroğlu ile bir görüşmemiz oldu. İlimiz için çeşitli konularda ihtiyaç olan taleplerimizi ilettik. Özellikle, Çamardı Ören Göletinin 10 metre daha yükseltilerek 2.5 milyon metreküp su depolama artışının sağlanarak yaklaşık 3.000 dekar daha alanın sulamasının sağlanması,  Akkaya Barajı ile Atık Su Arıtma Tesisi arasında Dere Islahı, Çiftlik Asmasız Göletinin yapımı konularında taleplerimizi ilettik. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız sayın Jülide Sarıeroğlu'na, taşeron kadroları İle ilgili olarak, hastahanelerde seans ücreti İle çalışanların taleplerini ilettik. Talepler hakkında çalışma yapacaklarını belirttiler. Verimli ziyaretlerimiz oldu. İlimizin ihtiyaçlarının giderilmesi ve sorunların çözülmesi noktasında çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Belediye Başkanımız, Vekillerimiz ve yetkili birimlerle koordineli bir çalışma yürütüyoruz’’ dedi
 
Editör: TE Bilişim