AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin ve MHP Niğde İl Başkanı Cumali İnce, Dündarlı’da yaşanan gerginliğin giderilmesi için bir araya geldiler..

AK Parti Dündarlı Belediye Başkan Adayı Mustafa Kamar ile, MHP Adayı İlhan Çıkan’ı biraraya getiren İl Başkanları tatsız olayın giderilmesini sağladı.

AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin; ‘’Dündarlı Beldemizde birkaç arkadaşımız arasında çıkan gerginliğin giderilmesi için belde başkan adaylarımız ile görüşme gerçekleştirdik. Cumhur İttifakını zedeleyici her davranışın karşısındayız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘pazara kadar değil mezara kadar götüreceğiz’ sözünden hareketle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yaşanan sorunun giderilmesi için Başkan adaylarımız gerekli hassasiyeti gösteriyorlar. Dündarlı’da bir bayram havasında seçim yaşanmasını istiyoruz. Bu anlayışla seçim çalışmalarımızı yürütecek, halkımıza hizmet tek önceliğimiz olacak.  Bu tür sorunların bir daha yaşanmaması için arkadaşlarımızın gerekli hassasiyeti göstereceklerinden kuşkumuz yok.’’ dedi.

MHP İl Başkanı Cumali İnce herhangi bir açıklama yapmadı. 

 

Editör: TE Bilişim