AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Gençlik Kolları Başkanı H.Emre Kesek, Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın, Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör ve teşkilat mensupları bu yıl iftarını fakir sofralarında açmaya devam ediyor.

 

Onbir ayın sultanı Ramazan’ın gelmesi ile birlikte programlarını yoğunlaştıran Ak Parti, Kadın Kollarının organize ettiği Ramazan’da fakir sofralarında iftar açma programında, her gün bir aileye gidilerek, hem onların sofralarını şenlendiriyor, hem birlik ve beraberliğin, paylaşma duygusunun yaşanmasını sağlıyor.
                      
Fakir sofrasında iftar


                                                                                                        
AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, her gün ihtiyaç sahibi bir ailenin evinde oruç açarken, geçtiğimiz yıllarda da gerçekleştirdikleri fakir ailelerle iftarda buluşma programlarını bu yıl da devam ettirdiklerini belirtti. Özmen;"Ramazanda, paylaşma , ortak duygularda buluşma, ihtiyaç sahibinin yanında olmak dinimizin bize verdiği en güzel  mesajlarındandır. Bizler halkın yanında olmayı şiar edinmiş bir parti olarak, Niğde’de birçok ailenin sofrasına konuk oluyoruz’’ dedi

‘’Belediye Başkanımızdan istekleri varsa bunları dile getirme fırsatlarını buluyor halkımız. Belediye başkanının sofralarına konuk olmasından dolayı da  mutluluklarını dile getiriyorlar’’.

Özmen konuşmasına devamla ; ‘’ Bizler, mübarek Ramazan ayını idrak ettiğimiz bu günlerde istedik ki çat kapı halkımızla beraber iftar açalım. Burada kadın kolları başkanımız, belediye başkanımız, gençlik kolları başkanımız, merkez ilçe başkanımızla birlikte bizlere evlerini , gönüllerini açanların sofralarına konuk olalım.  Biz Ramazanı hakkı ile idrak edebilmek ve bu manada topluma örnek olabilmek adına her gün en az 1 aileyi ziyaret ediyoruz. Kadın Kollarımızın hazırladığı yemekleri beraber iftarda yiyerek, onlarında unutulmadığını, paylaşmanın önemini göstermeye çalışıyoruz . Sayın Başbakanımız bizden bunu bekliyor. Halkımızın her halinde yanında olmamızı, ihtiyaç sahiplerinin yalnız olmadığını göstermemizi istiyor. Bunun için Ramazan ayı boyunca, iftar ve sonrasında da kahvehanede sohbet eden, çay ocaklarında muhabbet eden insanlarımızın bu tatlı muhabbetlerine ortak oluyor, sıkıntılarını dinliyor, dertlerine ortak olmaya çalışıyoruz. Evlerine konuk olduğumuz insanlar bu ziyaretlerimizden oldukça memnun oluyorlar, onların unutulmadığını, fakir sofralarına bizleri konuk ettiklerinden dolayı duydukları mutluluğu gittiğimiz her evde görüyoruz, buda bizlere ayrı bir sevinç ve huzur veriyor’’dedi



Beldelerde de İftar Programları Devam Ediyor



İftar programın ardından köy ziyaretlerinin startını veren Özmen, Beldelerde iftar programlarına katılarak, Ramazan’ı halka iç içe geçirdiklerini dile getirdi. Mahalle mahalle, belde belde gece gündüz durmaksızın, Teşkilatın tüm kademelerinin çalıştığını, Ramazan’ı en iyi duygularla yaşanabilmesi için gayret ettiklerini dile getiren Özmen, Ramazan sonuna kadar bu çalışmalarının devam edeceğini dile getirdi.




Başkanlara Teşekkür



İftar Sofralarında ve çay ocaklarında, kahvehanelerde halkla buluşup onların yanında olan, sohbetlerine katılan, halktan biri olduğunu hissettiren İl Başkanı, Belediye Başkanı ve diğer kademelerine yaptıkları bu içten, samimi hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini dile getiren halkımız, Ak Parti’nin halkın Partisi olduğunu gösterdikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ettiler.

 

Editör: TE Bilişim