Ak Parti Teşkilatı Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 168.Yılı Dolayısıyla Ziyaretlerde Bulundu.


Ak Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, Gençlik Kolları Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Niğde Emniyet Müdürlüğü ve Niğde Polis Okulu Müdürlüklerine ziyarette bulundular.

Polis Teşkilatının kuruluşunu tebrik ederek başlayan Özmen şunları dile getirdi; "Toplumda huzur ve güven ortamının tesis edilmesinin yanı sıra, kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suç işlenmesini önleyici tedbirlerin alınması, olayların aydınlatılarak faillerin adalete teslim edilmesi de polislerimiz tarafından gerçekleştirilen önemli görevler arasında yer almaktadır.



Türk Polis Teşkilatı, edindiği bilgi ve deneyimler, ayrıca halkımızın güveni, desteği ve işbirliği sayesinde hizmet kalitesini sürekli artırmaktadır.



Özellikle son dönemde terörle, organize suç örgütleriyle ve kaçakçılıkla mücadelede çok başarılı operasyonlara imza atmaktadır.



Hukukun üstünlüğünü, insan haklarına saygıyı ve demokratik toplum düzeninin gereklerini kendisine şiar edinen Türk Polis Teşkilatı, toplumsal olaylarda sağduyusunu muhafaza etmekte, halkımızla bütünleşerek devlet-millet beraberliğinin en güzel örneklerini sergilemektedir.



Bu düşüncelerle Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 168. yıldönümünü kutluyor, şehitlik mertebesine ulaşan polislerimizi rahmet ve şükranla anıyorum’’ dedi.

 

Niğde Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

 Ak Parti Heyeti daha sonra, Polis Okulu Müdürü Mürsel Sevindiği makamında ziyaret etti.

 

Özmen şu ifadelere yer verdi ; ‘’Zor ve hassas bir görev alarak, huzurun , güvenin simgesi olacak polislerin yetişmesinde önemli bir görev icra ediyorsunuz. Vazifenizi layıkıyla yerine getirebilmek için özverili bir çalışma temposu sergilediğinizi biliyor, bu anlamda yaptığınız çalışmaların ülkemizin geleceği adına çok önemli olduğu bilincindeyiz. Çalışmalarınızda başarılar diliyor, yeniden Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümünü tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum’’ dedi.

 

Polis Okulu Müdürü Mürsel Sevindik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



 




Editör: TE Bilişim