AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir, Belediye Meclis Üyesi Aday Listesinin kesinleşmesini takiben, AK Parti İl Binasında hazırlanan projelerle ilgili bir toplantı gerçekleştirdi.

AK Parti Niğde Belediye Meclis Üyesi Adaylarının tamamının katıldığı Proje Tanıtım Toplantısında, Belediye Başkan Adayı Özdemir, Niğde için hazırladığı projelerini görsel ve animasyonlarla üyeler ile paylaştı.

Meclis Üyelerine tanıtımı yapılan ve kısa süre içerisinde bir program dâhilinde Niğde halkına da tanıtılacak olan projeler halkın, ilin ‘Anadolu’nun Parlayan Yıldızı’ olma yolundaki beklentilerine cevap verebilecek nitelikte.

ŞEHRİN MERKEZİNE YEŞİL ALANLAR!
Şehrimizin merkezine nefes aldıracak, trafik sorununu çözüme kavuşturacak, hemzemin geçitleri devre dışı bırakacak, halkımızın hafta sonu ailesi ile hoşça vakit geçirecekleri yeşil alanları kapsayan temel projelerin yanı sıra; Üniversite öğrencileri ve gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal, sportif etkinlikleri yapabileceği sürdürülebilir projeler Niğde’nin gelişimine büyük katkı sağlayacak.

ÖZDEMİR’DEN AYAĞI YERE BASAN BÜYÜK PROJELER
Başkan Adayı Özdemir; ‘’Belediye Başkanı olduğumuzda ilimize kazandıracağımız projelerin kaynak temini, gerçekleştirilme imkanları konusunda Merkezi Yönetimin ilgili birimleri ve yerel yönetimlerde ki  birimlerden uygulanabilirliği konusunda fikir alışverişi yapılmış, ayağı yere basan projeleri üretme çabası içinde olduk. Seçim Koordinasyon Merkezimiz içerisinde oluşturulan Proje Ekibine; fikirleri, çizimleri, animasyon görsellerinin hazırlanmasında emek veren grafiker, mimar, mühendis arkadaşlarımızın hepsine çok teşekkür ediyorum. Çok kısa süre sonra halkımıza bu projelerimizi sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Hayalimdeki projeleri ilimize kazandırmak için bana fırsat veren Sayın Cumhurbaşkanımız ve destek veren teşkilatımızın tüm birimlerine teşekkür ediyorum’’ dedi.



 
Editör: TE Bilişim