AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen; “Önümüzde barış süreci var. Bu süreci baltalamaya çalışanlar var. Bunlar sadece birer iftira, bunlar sadece siyaseti bilmemekten kaynaklanıyor. Bunlar sadece ülkenin hayrını istemedikleri için bu gibi iftiralar yapmaya çalışıyorlar” dedi.

 

 

Özmen; “Başkanlık sistemi gelirse Türkiye’miz için en hayırlısı olur inşallah diyorum. Sonsuz inanıyorum ki bu barış süreci inşallah başarıyla tamamlanacaktır. Bu sayede anneler artık ağlamayacaktır” diye konuştu.

 

Gezi olaylarında AK Partinin tutunduğu tavrın ülkemizin önünü kesmek isteyenlere meydan vermeyecek şekilde sonuçlandırıldığını ifade eden Özmen; “Arkasında meydana gelen Lice olaylarının nasıl oyunlardan oluştuğunu kamuoyu çok kısa zamanda öğrendi. Artık uyumayan, dik duran, sorunları çözebilecek yetenekte Liderleri olan güçlü bir Türkiye var” dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Özmen; “Birlik ve beraberliğimizin daha üst seviyeye çıkması için gayret eden halkımıza sağduyulu yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Allah bu birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmasın temennisinde bulunuyorum” şeklinde konuştu.

 

Ülkemizin AK Parti Hükümetleri sayesinde yaşanılabilir ülke haline geldiğine vurgu yapan Özmen; “Türkiye’nin her bir tarafı şantiye oldu, her alanda (ulaştırma, sağlık, eğitim, güvenlik, turizm, çevre, kültürel ve diğer alanlarda) akıl almaz yatırımlar yapılmaktadır. 2002’den önceki yatırımların bugün itibari ile 3 katını aşan düzeye gelmiştir” dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Özmen; “Belediyemizin yapmış olduğu başarılı çalışmaları sayesinde halkımız refaha kavuşmuştur. Daha düne kadar ikinci katlara su çıkmaz iken, kanalizasyonlar çalışmazken başkanımızın üstün gayretleri ile alt yapı sorunu kalmamıştır. Niğde–Bor Karayolu 2x3 yolunun yapımına ilgili firma başlamış olup, hızlı bir şekilde tamamlanacaktır. Ahiler Kalkınma Ajansı’ndan hibe desteği alan kamu kurumu ve özel sektör firmaları hibe desteği için sözleşmelerini imzalamışlardır” dedi.

 

KOP Projesinden Niğde İl Özel idaresine 2013 yılında yapılacak olan küçük ölçekli sulamaları asıl projeleri için 11,5 Milyon TL destek ayrıldığına işaret eden Özmen; “Yedek projelerle birlikte ilimiz KOP dan 23,74 Milyon TL destek alacaktır. İnşallah bu sayede ilimizin sulama sorunu kalmayacaktır” diye konuştu.

 

Hükümetin uyguladığı 5. Bölge teşvikleri sayesinde İlimizdeki Organize Sanayi Bölgelerinin cazibe merkezleri haline dönüştüğüne işaret eden Özmen; “Bu teşvik kapsamında il dışından gelerek ilimize yatırım yapan değerli sanayicilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz, inşallah yeni açılacak olan fabrikalar sayesinde istihdam artışı ile birlikte ilimiz daha da gelişecektir” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim