Niğde Ak Parti Merkez İlçe İştişare Toplantılarına Gençlik Kolları ile devam etti.

 

 

Niğde Ak Parti Merkez İlçe dün akşam İstişare Toplantılarından üçüncüsünü çok yoğun bir katılımla Konak Restoran da gerçekleştirdi. Toplantının bu kez ki konuğu Niğde Ak Parti Gençlik Kollarıydı. Ak Parti Merkez İlçenin koordinasyonluğunda yemekli yapılan toplantıya Merkez İlçe ve Gençlik Kollarından 80’i aşkın davetli katıldı.

 

3. İstişare Toplantısı

 

Ak Parti Niğde Merkez İlçe Başkanlığı; düzenlediği “İstişare Toplantıları”nın üçüncüsünde Gençlik Kolları İl Yönetimini konuk etti. Daha önce Çiftehanda ve Demirkazık da yapılan İstişare Toplantılarının üçüncüsü Gençlik Kollarının da yoğun katılımlarıyla Niğde de gerçekleştirildi. Toplantıda bir değerlendirme konuşması yapan Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Kesek “Böylesine istişare toplantılarında gençlerin fikirlerini de önemseyen merkez ilçe başkanı ve yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün burada bir kez daha görülmüştür ki Ak Parti Ana kademesinden Gençlik Kollarına Kadın Kollarına kadar her kademe, her birim, her bir ferdi ile bir ailedir. Geçtiğimiz günlerde 1. ve 2. il danışma meclislerinde de bu büyük aileyi tekrar bütün fertleriyle birlikte görmek nasip oldu. Bugün de burada birlikteyiz. İnşallah yarında, sonrası bütün günlerde de bu bütünlük ve bu kardeşlik duygularıyla hizmete devam edeceğiz. Nasıl halkın hizmetkârı isek Merkez İlçenin, İl Yönetiminin de küçük kardeşleriyiz.”dedi. Toplantıda bir değerlendirme konuşması yapan Niğde Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör “Böylesine enerjik, pırıl pırıl gençleri aramızda görmekten mutlu oldum. Siz gençler nasıl milletimizin, halkımızın, devletimizin, ülkemizin teminatıysanız aynı şekilde partimizin de teminatısınız. Size güvenen bir Genel Başkanın, Ak Partinin Gençlik Kollarısınız. Bugün olduğu gibi yarında bu kapı sizlere her zaman açıktır.”dedi.

 

Koordinasyon Toplantıları

 

Toplantı ikili ve çoklu koordinasyon toplantıları ile devam etti. Gençlik Kolları bu nazik daveti için Niğde Ak Parti Merkez İlçe Yönetimi adına Başkan Latif Güngör’e; tüm yönetimin birlikte çekildiği bir resmi hediye etti. Her iki Teşkilatın Sosyal İşler Başkanlarının toplantılarından; samimiyeti arttırmak ve sosyal etkinlikte bulunmak adına her hafta Salı günü halı saha maçı düzenlenmesi konusunda fikir çıktı.

 


Editör: TE Bilişim