AK Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte belediye çalışmalarını gezerek,  hizmetleri yerinde gördüler ve hizmetlerinden dolayı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür ettiler.

 

Belediye hizmetlerini yerinde gezerek gördüklerini ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın sayısız hizmete imza attığını belirten AK Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör; “Merkez ilçe teşkilatımızla birlikte Niğde Belediyesinin yapmış olduğu yatırımları geziyoruz. İlk önce park alanlarını gezdik. 100’e yakın park ve çocuk oyun alanı olduğunu ve bu alanların modern ve şehrimize yakışır parklar olduğunu gördük. Parklarımızın tertemiz olmasından dolayı Niğde Belediyemize bu konuda çok teşekkür ediyoruz. Daha sonra hayvan barınağımızı gezdik. Hayvan barınağımızda gerçekten çok modern olmuş. Ayrıca hayvanlara da çok değer verildiğini gördük. Sokak hayvanlarımız için hayvan barınağı oluşturuldu. Yeni itfaiye binamızın çok modern olduğunu yerinde tespit ettik. Merkez İlçe Teşkilatı’nda bile birçok arkadaşımız bu modern itfaiyenin farkında olmadıklarını söylediler” dedi.

 

Merkez İlçe Başkanı Güngör; “AK Parti Merkez İlçe teşkilatı olarak arkadaşlarımız bunu yerinde görsünler ve Niğde’mizde bunları anlatalım istiyoruz. Çünkü gerçekten bu yatırımlar çok büyük buna bağlı olarak da bu yatırımlardan insanların haberi olsun istiyoruz. Ayrıca bir diğer hizmet olarak belediyemizin hizmete sunduğu yarı olimpik yüzme havuzuna da gittik. Orası gerçekten çok mükemmel bir yer. Bu çalışmalar Niğde’mizin modernleştiğinin bir göstergesi ve Niğde’mizin gerçekten 3 yıldaki gelişmişliğini hepimiz heyecanla izledik. Bunların yanı sıra İlhanlı ve Nar Mahallesi’nde yapılan çok amaçlı sosyal tesisleri gezdik. Bu tesislerin modern olduğu kadarda piyasa fiyatının çok altında makul bir fiyatla halkımızın hizmetine sunulduğunu öğrendik” şeklinde konuştu.

 

Niğde Belediyesinin Başkan Akdoğan ile önemli hizmetlere imza attığını belirten AK Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör; “Zahire pazarının atıl durumdaki eski yeri çok uygun değildi. Şu anda ise bu pazarımız belediyemiz tarafından çok uygun bir yere alınarak modern hale getirilmiş ve tahminen şehrimizi 25- 30 yıl kaldırabilecek kapasitede güzel bir yer yapılmış. Sonrasında en önemli hizmetlerden biri olan melek girmez diye alınan eğlence mekânların olduğu yerin boşaltılarak Hıdırlık Mevkii’ne kaldırılması tüm halkımızı olduğu gibi bizleri de son derece memnun eden hizmetlerin başında gelmektedir. Bu eğlence mekânlarının şehir dışına taşınması ve Niğde’mizin merkezindeki o görüntünün sona ermesinden dolayı çok memnun olduk. Niğde’mize belediyemizin yapmış olduğu yatırımları AK Parti’nin yapmış olduğu yatırımları yani büyüyen AK Parti’nin, Türkiye’de çok büyük işler yapan AK Parti’nin, Niğde’mize de neler yaptığını halkımıza ve vatandaşımıza anlatmaya devam ediyoruz” dedi.



Editör: TE Bilişim