Daha önce Ak Parti Kadın Kolları Niğde Eski İl Başkanı Fatma Büyükakkaş'dan mevcut başkan Gülsüm Temur hakkında iddia.

Geçmişte Ak Parti Kadın Kolları Niğde İl Başkanlığı ve 2015 Yılında Ak Parti'den Niğde Milletvekili aday ayı olan ve halen  kısa adı  HÜGADER olan Hüdavend Hatun Kadın Çocuk ve Gençlik Derneği başkanı Fatma Büyükakkaş sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşım yaptı. 

Fatma Büyükakkaş, sosyal medya hesabından  halen Ak Parti Niğde Kadın Kolları İl Başkanı görevinde olan Gülsüm Temur'un dernek üyelerine yönelik baskı yaptığını iddia etti. 

HÜGADER Başkanı Fatma Büyükakkaş'ın sosyal medya paylaşımı aynen aşağıdadir. 

KINIYORUZ.........Rabbimizin Rızası doğrultusun da İnsanlığa hizmet ve sorunlara çözüm bulma amacıyla kurduğumuz HÜDAVEND HATUN KADIN ÇOCUK VE GENÇLİK DERNEĞİ üyesi bulunan arkadaşlara NİĞDE AKPARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI GÜLSÜM TEMUR tarafından kadın kolları yönetimindeki HÜKAGED üyeliğinden istifa etmeleri konusun da baskı yapılmaktadır.Ayrımcılıklı davranışların dan ötürü Gülsüm Temuru kınıyoruz.Siyaset adam kazanma sanatıdır;adam kaybetme değildir.Allah Rızası için çabalayan derneğimizdeki gönüllülerimize teşekkür ediyor;Nice GÖNÜLLÜLERİMİZİ DE derneğimize bekliyoruz.

Tartışmanın geçtiğimiz günlerde yapılan Ak Parti İl Kadın Kolları 6. olağan kongresi ve oluşan yönetim ile ilgili olduğu iddiaları var. İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur'dan bu konuda bir açıklama bekleniyor. 

Editör: TE Bilişim