Ak Parti Bor İlçe Başkanı ve geçtiğimiz gün yapılan seçim ile Niğde Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mustafa Altunbaş 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Ak Parti'den milletvekili adaylık başvurusu yaptı.

Niğde İl Başkanlığı Ömer Kılıç'a başvurusunu bildiren Mustafa Altunbaş yaptığı açıklama da: "5 Yılı aşkın bir süredir yürütmekte olduğum Ak Parti Bor İlçe Başkanlığı’ından 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı için ayrılmış ve Adaylık müraacatımı yapmış bulunmaktayım.

Değerli Niğde’li hemşehrilerim, AK Partimize gönül vermiş kıymetli yol arkadaşlarım;

Bu süreçte birlikte çalıştığımız, İl Başkanımıza Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, , İl Genel Meclis Üyelerimize, Belediye Meclis Üyelerimize, Ana Kademe İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize , İlçe Kadın Kolları Başkanımız ve Yönetimlerine, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız ve Yönetimlerine, Belde Başkanlarımız ve Yönetimlerine, Köy Başkanlarımız ve Yönetimlerine, Mahalle Başkanlarımız ve Yönetimlerine , Sandık Başkanlarımıza ve Yönetimlerine, Tüm Delegelerimize, Üyelerimize, Önceki Dönem İlçe Başkanlarımıza, Kuruluştan bugüne partimizin çeşitli kademesinde görev alan tüm teşkilat mensuplarımıza, Muhtarlarımıza, STK ve Oda Başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum...

Sn.Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız'ın önderliği ve gösterdiği istikamette hangi görev ve pozisyonda olursak olalım, bugüne kadar nasıl bu davanın bir neferi olarak hizmet ettiysek bundan sonra da bu davanın bir neferi olarak aynı azim ve kararlılık içinde olmanın gerektiği bilinciyle, yılmadan yorulmadan, çalışmaya devam edeceğiz...

CHP Adayı Hulus Özen, “Herkes Bilsin ki Kazanıyoruz!” CHP Adayı Hulus Özen, “Herkes Bilsin ki Kazanıyoruz!”

2023 seçimlerinde büyük ve güçlü Türkiye için “Türkiye Yüzyılı”na damga vuracak bu sürecin ülkemiz, milletimiz, bölgemiz, Niğde’miz ve partimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Editör: TE Bilişim