Ak Parti Bor Belediye Başkan Adayı Serkan Baran adaylığının açıklanmasından bu yana seçim çalışmalarına hızla devam ediyor.  Serkan Baran sabahın erken saatlerinden itibaren gece geç vakitlere kadar  sürekli hemşerileri ile bir arada olurken bir yandan da ekibi ile birlikte Bor İlçesinin geleceğini projelendiriyorlar.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ, ÇALIŞACAĞIZ…
Genç başkan adayı, yapmış olduğu açıklamada; “ Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile Bor Belediye Başkan adaylığımızın açıklanmasının ardından, ilçe başkanımız ve parti organlarımız bir araya gelerek seçim çalışmalarımızı bir programa koyduk ve Allah’ın izni ile hızlı bir giriş yaptık. Hergün yaklaşık 16-17 saat, esnaf, sanayici, çiftçi, tüccar, memur, amir, hiçbir ayrım yapmadan tüm halkımıza gönlümüzü açmaya, dertlerini dinlemeye, çözümler oluşturmaya yönelik gece gündüz demeden çalışıyoruz, çalışacağız.   Allah hepsinden razı olsun, çok olumlu tepkiler alıyorum” dedi.

SÖZ VERİYORUM!...
Bor Belediyesinin en genç başkan adayı Serkan Baran seçim çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bir yandan uzman ekiplerimiz ile bir yandan halkı dinleyerek Bor’un sorunlarını masaya yatırıyor, projelerimiz ile çözüme kavuşturmayı hedefliyoruz. Biz ekip olarak çalışıyoruz. Çözümlerimiz titiz çalışmalarımız neticesinde projelendiriliyor. Bu anlamda yerine getiremeyeceğimiz hiçbir sözü vermeyeceğiz. Allah’ın izni milletimin takdiri ile göreve geldiğimde; vatandaşı üzen değil, yardım eden ve kucaklayan, hiç kimsenin rızkıyla, kazancı ile uğraşmayan, hele kul hakkı yemeyi aklımdan bile geçirmeyen, çevre, köy ve kasabalar ile iş birliği içinde olan, gerek milletvekillerimiz ile gerek kamu daireleri yöneticileri ile ve aynı zamanda bütün siyasi parti yöneticileri ile beraber, uyum içinde çalışan,  dinimizin emrettiği insan düşüncesini unutmayan, çalışmalarında her zaman  Adaletli , Kul hakkı yemeyen, kibirli olmayan  disiplinli bir başkan olacağıma söz veriyorum.” dedi.

SORUNLARI, ÖNERİLERİNİZİ, İSTEKLERİNİ İLETİN…
Başkan adayı Serkan Baran  Bor’un ufkunu genişletecek, esnafın yaralarını saracak, Bor ekonomisini canlandırıp,  ilçeyi  göç alan bir konuma getirecek projelerinin çalışmaları tamamlandıkça önümüzdeki günlerde bir bir duyuracağının da müjdesini verdi. Proje oluşturma aşamasında her mahallede halkın sorunlarını dinlediklerini ve çözümlere yönelik projeler hazırladıklarını belirten Baran, aynı zamanda kendi websitesi (www.serkanbaran.com) üzerinden mahalle mahalle vatandaşların istek ve önerilerini de aldıklarını belirtti.
 
Kendi ağzından… Serkan Baran kimdir?

1979 yılında Bor’da doğdum. Babam eski Bor belediye başkanlarından Yahya Baran, annem Bor’un bilinen esnaflarından İhsan Bıyık kızı Saime Baran’dır. İlköğretimi Zafer ilkokulunda, orta ve lise eğitimimi Bor Şehit Nuri Pamir lisesinde tamamladıktan sonra 2001 yılında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İnşaat Bölümünden mezun oldum.

Üniversite eğitimim esnasında bir yandan aile şirketimizde ticarete atıldım. 2000 yılından bu yana yapı malzemeleri üretimi alanlarında aile şirketime yeni tesisler kazandırma ve yürütme anlamında katkılarda bulundum.

2004 yılından bu yana devam eden mutlu bir evliliğim, 9 ve 12 yaşlarında iki çocuğum var.

Yaşadığı, büyüdüğü, hayatını adadığı memleketine gönül vermiş, kalbi Bor için çarpmış bir ailenin ferdi olarak amacımız, sizlerin desteğiyle bu şehre önemli eserler kazandırarak, daha mutlu, daha sosyal, daha dinamik, daha üreten bir Bor inşa etmek. Bunu hep birlikte başaracağız, çünkü bizim arkamızdaki güç sizlersiniz.
 
 
Editör: TE Bilişim