Ak Parti Bor Belediye Başkan Adayı Serkan Baran’ın Bor şehir merkezindeki Bahçeli Kahve’nin tamamı erkek ve bayanlar için  seçim bürosu olarak tahsis edildi.


Hayli kalabalık bir partili katılımı ile yapılan açılışa  Niğde Ak Parti Milletvekilleri  Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, Ak Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir, Ak Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak, Ak Parti Bor İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş ve parti yöneticileri katıldı.
 
MUSTAFA ALTUNBAŞ; BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR… BİZ HALKTAN KOPU BİR PARTİ DEĞİLİZ
Açılış öncesi bir konuşma yapan Ak Parti Bor İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş ; … Bu bir bayrak yarışıdır. Bugün de bayrağı devredenler  olduğu gibi, bayrağı yeniden devralanlarda vardır. Biz halktan kopuk bir parti değiliz. Halkımızın içindeyiz ve bir hayat kadar canlıyız. Bu değişimler her seçimde bizi başarıya ulaştırıyor. Yine yeniden yola devam diyoruz. Bor İlçemizi Ak Parti Belediyeciliği ile tanıştıran 10 yıl içinde bir çok başarılı projeye imza atan Sıtkı Erat’a ve yönetimine partimize ve ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı şahsım ve partim adına  teşekkür ediyorum. İlk günkü aşkla yola çıkan Belediye Başkan adayımız Serkan Baran’a çıktığı bu gönül belediyeciliği yolunda başarılar diliyorum” dedi.
 
GÜLTEKİN ; BURADA EN ÖNEMLİ KONU İSTİHDAM… BOR İÇİN GÜZEL PROJELERİMİZ VAR
Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin’de yaptığı konuşmada 24 Haziran seçimlerinde de aynı yerde aynı sıcaklık ve coşkuyla seçim bürosu açtıklarını kendilerine Borluların sahip çıktıklarını söyleyerek iki dönemdir  Ak Partiden belediye başkanlığı yapan Sıtkı Erat’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında; Görüyorum ki  Borlular olarak kararınızı vermişsiniz. İnşallah 31 Mart akşamı Serkan Baran’ı Belediye Başkanı olarak burada coşkuyla ve kararlılıkla ilan edeceğiz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyoruz.  Önümüzdeki seçimde iktidarla el ele diyerek iki milletvekili ile birlikte Borlu hemşerilerimize en güzel hizmetleri kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Burada yapmamız gereken en önemli işlerden bir tanesi istihdam konusu, bu konuda inşallah önümüzde güzel projeler var. Bunu bakanlık düzeyinde görüşmelerimiz devam ediyor. Yakın zamanda bir açılış gerçekleştireceğiz. O açılışla birlikte gençlerimize yeni istihdam kapılarını açacağız inşallah, şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diyerek İl Genel Meclisi için de oy kullanılacağını, bu oyun çok önemli olduğunu,  Niğde İl Özel İdaresinin Türkiye’nin en başarılı il özel idaresi içinde olduğunu, çok güzel hizmetler yaptığını bunun devamı için dört il genel meclisi üyesi adaylarına da oy vermelerini istedi. Son zamanlarda televizyonlarda IMF’den borç para alınacağı konusunda yayınlar yapıldığını ve böyle bir şey olmayacağını iddia etti.

ERGUN; İKTİDARIN GÜCÜ İLE YATIRIMLAR, HİZMET GELİR
Niğde Ak Parti Milletvekili ve aynı zamanda Borlu olan Yavuz Ergün ise  Bor’da yıllarca ilçe başkanı olarak hizmet ettiğini yaklaşık 2008 den bu yana  9  seçim geçirdiklerini hepsinden zaferle çıktıklarını, bu seçimden de Borluların destekleri ile zaferle çıkacaklarını belirttiği konuşmasında; Burada 2009 yılında Ak Belediyeciliği kazandığımızda 86 oy farkı vardı. O günden bu güne şuan ki belediye başkanımız Sıtkı başkanımız ile beraber, el birliği içinde memleketimizi iyi bir yerlere getirmeye çalıştık. Bundan sonra da bayrağı devralacak olan Serkan kardeşim ile, oda hep birlikte el ele Bor İlçemizi daha yaşanır, daha ileri seviyede bir ilçe olması konusunda hep beraber çalışacağız, bunu başaracağız. Yerel ile geneli birleştirmek, buluşturmak lazım. Biz nasıl milletvekili olarak destek verirsek, yerelde o kadar çok hizmet yapılır. Daha bugün Niğde’ye 4x4 ambulans geliyor. Bunlar hep iktidarın gücü ile geliyor. Geneldeki iktidarın yereldeki yönetime büyük katkılar var. Biz bunları devam ettirmek istiyoruz” dedi.

YAVUZ ERGUN; SONUNA KADAR SERKAN BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ
Yavuz Ergun konuşmasının devamında da muhalefeti eleştirerek; Karşımızda zillet ittifakı var. Memleketi bölmek isteyen, başka dış ülkelere teslim etmek isteyen, niyetlerinin ne olduğu hepimiz tarafından bilinen, bizim buna karşı burada birlikte olmamız lazım. İri ve diri olmamız lazım. Bizim ihanet ile işimiz yok. Bizim amacımız sevdamız memleketimize hizmet etmek. Bunun içinde inşallah 31 Mart seçimlerinde hep birlikte burada Ak Belediyeciliği devam ettirmemiz gerekiyor. Bizim içimizdeki kardeşlerimize ben sadece şunu söylemek istiyorum. Büyük insanlar veda ederek gider. Küçük insanlar, küçük düşünen insanlar ihanet ederek gider. Bizim içimizde Ak Partili kardeşlerimizin, bu davaya gönül verenlerin içinde ihanet edip gidecek küçük zihniyette insanlar olduğuna ben inanmıyorum. Çünkü biz o insanlarla hiçbir zaman yola çıkmadık. Yola devam etmedik. Bizler birlikte ve beraberiz, hep beraber memleketimizi daha iyi yerlere getirmek için uğraşacağız. Burada çok değişik sebepler çıkabilir hiç önemli değil. Ama bizler Ak Partililer olarak biz sonuna kadar Serkan Başkanımızın arkasında durup burayı Ak Belediyecilik devam ettirmemiz gerekiyor. Bu çok önemli ” dedi.

Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir’de kısa bir selamlama konuşması yaptı. Emrah Özdemir’in konuşmasının ardından, alkış ve sloganlarla Bor Belediye Başkan Adayı Serkan Baran kürsüye çıktı.

SERKAN BARAN; DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ… BAŞARACAĞIZ…
Ak Parti Bor Belediye Başkan Adayı Serkan Baran yaptığı konuşmada; Adaylığımızın açıklanmasından bu yana gece gündüz demeden bizimle beraber çalışmalarımıza destek veren çok değerli teşkilat mensubu arkadaşlarıma en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Fakat daha yolun başındayız süre kısaldıkça, kapı kapı,  yedi gün yirmi dört saat ara vermeden elimizden gelen ne varsa, tüm enerjimizi sahaya indirip, partimizin ve teşkilatımızın Allah’ın izniyle bunu başaracağına yürekten inanıyorum. Bu bir bayrak yarışı diyorsunuz. Bu bir bakış açısının değişikliği, şimdiye dek memleketimiz için hizmet etmiş, taş üstüne taş koymuş, kuruluşundan bugüne kadar ki bütün belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. Ben siyasetçi değilim, benim babam siyasetçiydi. Eğer dilimiz sürçüyorsa af ola… “ dedi.

Serkan Baran’ın konuşması sık sık sloganlarla kesilirken konuşmasına devam etti.

BARAN; GÖNÜL KAZANARAK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
Baran; Doğduğum, doyduğum bu topraklara olan vefa borcum için geldim. Gönül belediyeciliği anlayışı ile çıktığımız bu yolda, seçim sürecine girdiğimiz bu günlerde tüm gönülleri Allah’ın izni sizlerin takdirleri ile göreve geldikten sonra da kırmadan, ayırmadan ve daha fazla gönül kazanarak yürüteceğimize inanıyorum. Düşüncelerimizi hayallerimizi gerçekleştirmek için. Planlarımız, projelerimiz ve bir yol haritamız var. Biliyorsunuz, biz projelerimizi tek tek açıkladık ve açıklamaya da devam ediyoruz. Hepsinin alt yapısı ile ilgili gerçekleştirilmesi ile ilgili milletvekillerimizin de, teşkilat başkan ve yöneticilerimiz olmak üzere herkesin görüşlerini alarak biz bu projeleri açıkladık. Bu açıkladığımız projelerin hepsi gerçekleşebilecek  projeler. Bunlar Bor’un sorunlarına merhem olabilecek projelerdir, gayret bizden, takdir sizden, zafer Allah’tandır” diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından, Bahçeli Kahve olarak bilinen geniş bir alanda hem bayanlar hem erkekler için iki bölüm halinde seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.
 
 
Editör: TE Bilişim