Seçim takvimine girilmesinin ardından, Niğde'de ilk olarak Ak Parti'den ı resmen gerekli başvuruyu yaparak aday adaylığını açıklayan Mali Müşavir - Bağımsız Denetçi Ahmet Özmen oldu. 

Haber: Selim GÖKEL

Ak Parti Niğde İl Başkanlığına 5. Dönem Niğde Milletvekilliği için Aday Adaylık başvurusunda bulunan Ahmet Özmen; Bugün itibariyla Ak Parti Niğde İl Başkanlığına Aday Adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Milletimize ve memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum"dedi. 

Ak Parti'den aday adayı olan Ahmet Özmen İlimizde bir dönem Ak Parti İl Başkanlığı yaptı. Niğde'nin tanınmış mali müşavirlerden olan Ahmet Özmen İl Başkanlığından ayrıldığı tarihlerde bile siyasetten kopmamış. Partinin bütün faaliyetlerine katılarak, sık sık Niğdeliler ile bir araya geldi. 

Ahmet Özmen aday adaylığı başvurusu sırasında yaptığı açıklama da; 2014 yerel seçimlerinde Niğde Belediye Başkan Aday adıayı oldum. İl Merkezimizden bütün ilçelerimize, kasaba ve köylerimize gece gündüz demeden bir nefer gibi çalıştım. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de, yerel seçimlerde olduğu gibi partimizin başarısı için mücadele ettim. Bu süreçten sonra, kutlu davamızın daha ileri gitmesi için halkımıza partimizin hizmetlerini ve hedeflerini anlatarak partimize destek istedim. Siyasette verdiğim yıllar ile İl Başkanlığı yaptığım dönemin bana vermiş olduğu bilgi ve tecrübeye dayarak; ilimizin sorunlarını, çözümlerinin nerede olduğunu, nasıl çözüleceğini, ulaşılması gereken mercileri  biliyorum. Bu sorunları girişimci ruhuma güvenerek, çözeceğime inanıyorum. Partimizin Yeni Türkiye yolundaki kararlı ilerleyişinin yanında yer alarak Niğdemizin de bu ilerleyişten payını alması ve partimizin yoğun çalışma temposuna güç vermek için Niğde Milletvekili A. Adayı oldum"dedi 



Ahmet Özmen 1973 tarihinde Çamardı ilçesi Burç köyünde doğdu. İşletme Fakültesi mezun olduktan sonra 2000 yılından beri Niğde'de mali müşavirlik, 2014 yılında bağımsız denetçilik işi yapıyor  Ahmet Özmen 2009 2012 yılları arasında Ak Parti Niğde İl Başkanlığı görevini yürüttü. Geçtiğimiz yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı aday adayı adayı oldu. Sürekli parti faaliyetlerine katılarak bu güne kadar aktif siyasetine devam etti. 





Editör: TE Bilişim