Niğde Tarım ve Orman İl Müdürü Asım Baş Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı 14. Etap kapsamında yüzde 50 hibe ile desteklenen Büyük Baş Süt Hayvancılığı İşletmesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Tarım ve Orman İl müdürü Asım Baş; “ Bugün ziyaret ettiğimiz bu çiftçiliğimiz, 100 baş kapasiteli olan işletmenin toplam yatırım tutarı 2 milyon 999 bin 500 TL olup 1 milyon 499 bin 750 TL”si hibe olarak verilmiştir” dedi.

Niğde Tarım ve Orman İl Müdürü Asım Baş; “Güçlü ülke sadece ordusu, ekonomisi, diplomasisi güçlü olan ülke demek değildir. Güçlü ülke; kendisini, askeri ve ekonomik gücünün yanında aynı zamanda tarımda, hayvancılıkta ve gıda alanında da ispatlamış ülkedir. Bir ülkenin savunma sanayisi, yerli silah sanayisi ne kadar önemliyse, tarım ve hayvancılık sektörünün de güçlü olması en az o kadar önemlidir” dedi.

Kale Projesi Niğde’yi Şaha Kaldıracak Kale Projesi Niğde’yi Şaha Kaldıracak

Bor Çukurkuyu kasabasında faaliyet gösteren işletme ziyaretinde İl Müdürü Asım Baş’a Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Vahap Erol ve teknik personel Fürüzan Kunt eşlik etti.

Editör: TE Bilişim