Türkiye Belediyeler Birliği, National Democratic Institute Turkey tarafından finanse edelin, Niğde Kent Konseyi ve Gaziantep Kent Konseyi ortaklığında yürütülen proje kapsamında “Güçlü Bir Kent İçin Kadınlar El Ele Niğde Buluşması” adlı program için Niğde’ye gelen Gaziantep Kent Konseyi Niğde Valisi Mustafa Koç ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i ziyaret etti.

VALİ KOÇ KENT KONSEYİNİ KABUL ETTİ

Niğde Valisi Mustafa Koç, Gaziantep ve Niğde Kent Konseyi yöneticilerini kabul etti. Vali Koç’a Kent Konseyi çalışmaları hakkında bilgi veren Niğde Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mutlu Başaran Öztürk ile Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Dr. Samet Bayrak kent konseylerinin şehir için önemine vurgu yaptılar.

Ziyarette konuşan Niğde Valisi Mustafa Koç, kent konseylerinin şehir için önemli olduğunu belirterek, “Kısa süre önce kurulan Niğde Kent Konseyinin şehir için önemli çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Gaziantep Kent Konseyi yönetimini de ilimizde ağırlamaktan son derece mutluluk duyuyoruz” dedi.

Başkan Özdemir; 100 Yılın Projesinde çalışmalar devam ediyor Başkan Özdemir; 100 Yılın Projesinde çalışmalar devam ediyor

ÖZDEMİR: KENT KONSEYİNİ ÖNEMSİYORUZ

Gaziantep ve Niğde Kent Konseyi yöneticileri daha sonra Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i ziyaret etti. Ziyarette Gaziantep Kent Konseyini anlamlı bir proje kapsamında Niğde’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Bu kentin belediye başkanı olarak herkesin sesini çok önemsiyorum. Bizim göremediklerimiz, eksiklerimiz ve farkına varamadıklarımız olabilir, Kent Konseyi de bu yönde yapacağı çalışmalarla bunu tamamlayacak inşallah” dedi.

Editör: TE Bilişim