Bor Adliyesinde yeni kurulan birimler ve artan personel sayısının Adliye binası içerisinde fiziki alan yetersizliği oluşturması nedeniyle Bor Asliye Hukuk Mahkemesi, Bor İcra Müdürlüğü, Bor ve Altunhisar İlçe Seçim Müdürlüklerinin hizmet vereceği Bor Adliyesi Ek Hizmet Binası 20.02.2023 tarihinde faaliyetine başlıyor. 


Bor İlçesi Mehmetçik Mahallesi Tevfik Çalgın Caddesi No: 12 sayılı adreste bulunan Ek Hizmet Binasında Bor Asliye Hukuk Mahkemesinin bünyesinde bulunan Aile Mahkemesi, Ticaret Mahkemesi, Tüketici Mahkemesi, İş Mahkemesi, İcra Ceza Mahkemesi, İcra Hukuk Mahkemesi, İcra Müdürlüğü ile Bor ve Altunhisar Seçim Müdürlüğü faaliyet gösterecek. 


Vatandaşlar ve Avukatlar dava açma, icra takip ve seçim ile ilgili başvurularını tek hizmet binasında takip edebilecekler. 


Bor İlçe Sağlık Müdürlüğünün yanında bulunan Bor Adliyesi Ek Hizmet Binasında 2 adet duruşma salonu bulunuyor.


Bor Cumhuriyet Başsavcılığı, Bor Asliye Ceza Mahkemeleri, Bor Sulh Ceza Hakimliği ile Bor Sulh Hukuk Mahkemesi ise Bor İlçesi Hükümet Meydanında bulunan Ana Hizmet Binasında faaliyet göstermeye devam edecek. 

Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Mart ayı toplantısı gerçekleştirildi Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Mart ayı toplantısı gerçekleştirildi

Editör: TE Bilişim