Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına video konferansla katıldı Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına video konferansla katıldı

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı Anadolu İnternet Gazetecileri Federasyonu (AİGF) Niğde İl Temsilciliği görevine Fatih Mehmet Adaş getirildi.

Niğde Gazeteciler Cemiyeti’nin de yer aldığı Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı Anadolu İnternet Gazetecileri Federasyonu Niğde İl Temsilciliğine Hamle Gazetesi Yazı İşleri Müdürü, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Denetleme Kurulu Başkanı Fatih Mehmet Adaş getirildi.

Konu hakkında bir açıklama yapan Fatih Mehmet Adaş, “Niğde Gazeteciler Cemiyetimizin üst çatısı olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonuna bağlı olan Anadolu İnternet Gazeteciler Federasyonu bir süre önce kurulmuştu. AİGF kurulum aşaması ve altyapı çalışmalarının ardından çalışmalarına başladı. Federasyon aracılığıyla Türkiye’de internet üzerinden yayın yapan gazetelerimize ve internet haber sitelerimize teknik altyapı, yazılım, haber ajansı ve reklamcılık gibi hizmetler sunulacak.

Editör: TE Bilişim