Belediye-İş Niğde Şube Başkanlığına seçilen Yusuf Karaca, sendikaya bağlı işçilerin haklarını savunmanın yanı sıra, önemli kazanımlar elde etmelerini sağlamalarına vesile olarak önemli başarılara imza atmaya devam ediyor.
 
11 Ocak 2015 pazar günü yapılan genel kurul ile Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanlığı görevine seçilen Şube Başkanı Yusuf Karaca, Konaklı Belediyesi ile imzaladığı toplu iş sözleşmesiyle işçilerin lehine önemli kazanımlar elde etmelerini sağladı.

Göreve geldiği günden beri emekçinin hakkını koruyan ve sendikalı üyelerinin her zaman yanında olan Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, Konaklı Belediye Başkanı Maksut Özçelik ile toplu iş sözleşmesi imzaladı.
Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, Belediye-İş Sendikası ile Konaklı Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin anlaşma ile sonuçlandığını belirtti.

Konaklı Belediye Başkanı Özçelik'e teşekkür

Belediye Başkanı Maksut Özçelik ile Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca tarafından imzalanan toplu iş sözleşmesi 3 yıl geçerli olacak.

Şube Başkanı Karaca'nın girişimleri başarı ile sonuçlandı

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca yapılan toplu iş sözleşmesinden dolayı Belediye Başkanı Maksut Özçelik'e teşekkür etti. Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, "Toplu İş sözleşmemizi Konaklı Belediyesi ile gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu tüm işçi arkadaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Maksut Özçelik Bey'e çalışan işçilerimizin emeğinin karşılığını en iyi seviyeye getirme çabası gösterdiğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Her yıl artırım da olacak olan sözleşmemiz 2018 yılında sona erecek. Toplu İş Sözleşmemiz çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Konaklı Belediye Başkanımız sayın Özçelik gerçekten işçinin yanında olduğunu yapmış olduğu sözleşmeyle ortaya koymuştur. Belediye Başkanımız daha öncede Konaklı Belediyesinde çalışan biri olduğu için belediyeciliğe yabancı değildir. Emekçinin alın terinin ne olduğunu bilmektedir. Bu konuda kendisine teşekkürlerimi sunuyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum’’ dedi.

Konaklı Belediye Başkanı Maksut Özçelik ise "İşçi arkadaşlarımızın üyesi olduğu sendika ile yaptığımız anlaşmadan arkadaşlarım adına mutluluk duydum. Belediye-İş Sendika Başkanımız Yusuf Karaca ile imzaladığımız sözleşmenin işçilerimize hayırlı olmasını diliyorum. İşçiler benim önceden mesai arkadaşımdı şimdide aynı, onlar bu ücretleri hatta daha fazlasını hak ediyorlar. Çok iyi ve güzel çalışmalar yapıyorlar. Konaklı da benim ve belediyemizin yüzünü ağartan bu arkadaşlara az bile. Keşke durum müsait olsa da daha fazla verebilsem’’ şeklinde konuştu.



Editör: TE Bilişim