2014 Yılı Mahalli İdareler seçimlerinin ardından millet iradesiyle oluşan İl Genel Meclisi, İl Encümeni seçimlerini gerçekleştirdi.

 

İl Genel Meclis üyeleri kendi üyeleri arasından 3 encümen üyeliği için seçim yaptı. Yapılan seçimlerin neticesinde encümen üyeliklerine AK Parti Merkez İlçe Üyesi Bülent KÜÇÜKTUNA, AK Parti Bor İlçe Üyesi Ferhat KAVAKLIOĞLU ve AK Parti Ulukışla üyesi Şahin TULGAR  seçildiler.

 

İl Encümenine atanmış üye olarak ise Genel Sekreter Ali NEBOL ve beraberinde il özel idaresinden iki birim amiri Valilik Makamının olurlarıyla görevlendirildiler.

 

Yeni encümen yaptığı ilk toplantıda gündemindeki konuları karara bağladı.

 

İl Genel Meclis Başkanı Mahmut PEŞİN yeni oluşan il encümeni hakkında bir açıklamada bulundu. Başkan PEŞİN, yeni encümenin üyelerine görevinde  başarılar dileyerek başladığı açıklamasında şunları kaydetti; 

 

"Milletin iradesiyle oluşan meclisimiz kendi üyeleri arasından seçimini gerçekleştirerek il encümenini teşekkül ettirmiştir. Encümen üyeliğine seçilen arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum.

 

İl Encümeni meclisimizin yürütme organıdır. Alacağı kararların ilimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Milletin hizmetkarı olan bizlerin millete hizmet etme yolunda bekleyecek, duracak zamanı yoktur. İl Encümenimizin de bu bilinçle hareket ederek gündemine gelen konuları özenle inceleyip, hızlı karar almalarını ve bu şekilde hizmetlerin bir an evvel halkımıza ulaşması en büyük gayemdir." dedi.

 

Editör: TE Bilişim