İlçe ziyaretleri kapsamında Ulukışla ilçesine ziyarette bulunan Vali Mustafa Koç, ilçe Kaymakamlığını, Belediye Başkanlığını ve ilçede bulunan şehit ve gazi ailelerini ziyarette bulundu.  Ziyaretlerde ilçe Kaymakamı ve İlçe belediye başkanından ilçenin durumu hakkında bilgi aldı.

Geçen yıla göre kurban fiyatları yüzde 100 arttı Geçen yıla göre kurban fiyatları yüzde 100 arttı

İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir ve İl Jandarma Komutanı J. Albay Nihat Özkök birlikteliğinde gerçekleştirdiği ziyaretinde Vali Mustafa Koç’u Ulukışla Kaymakam Vekili Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz, Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve Kurum Müdürleri karşıladı.

Ziyaretinde Kaymakam’dan ilçenin genel durumu hakkında brifing alan Vali Mustafa Koç, daha sonra tek tek kurumları gezerek çalışanlara kolaylıklar diledi.

Ziyaretlerine Ulukışla Belediyesi ile devam eden Vali Mustafa Koç, Belediye Başkanı Ali Uğurlu’dan belediye tarafından yapımı devam eden yatırımlar ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi aldı.

Belediye ziyaretinin ardından ilçe sakinleri ile bir araya gelen Vali Mustafa Koç daha sonra ilçede faaliyet gösteren esnafları gezerek hayırlı işler temennisinde bulundu. İlçedeki ziyaretlerine devam eden Vali Mustafa Koç İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretlerinin ardından Kahraman Şehidimiz Osman Gündüz’ün ailesini ve Kahraman Gazimiz Mustafa Güven’i ziyaret etti.

Editör: TE Bilişim