Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında Niğde İl Özel İdaresinde  dokuz ay süre ile 25 personel istihdam edilecek. Proje kapsamında istihdam edilecek 25 personel 21/10/2013 tarihi itibariyle işbaşı yaptı

 

            Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında İl Özel İdaresinde dokuz (9) ay süre ile 25 personel istihdam edilecek. Proje kapsamında kurumumuzda istihdam edilecek  25 personel 21/10/2013 tarihi itibariyle işbaşı yaptı.

           İl Özel İdaresi  çalışma alanı içerisinde bulunan altyapı ve üst yapı çalışmaları, içme suyu, kanalizasyon, asfalt bakım ve onarımları (Kamusal altyapının yenilenmesi) konusunda Niğde Çalışma ve İş Kurumu ile  Özel İdare arasında protokol imzalanmış, İmzalanan protokol neticesinde ödeneği Türkiye İş Kurumu tarafından finanse edilmek üzere 25 adet işçi alımı seçmeleri 09/10/2013 tarihinde gerçekleştirilmişti.

            Protokol kapsamında Toplum Yararına Çalışma Projesi 2 ay 11 gün belirlenmiş olmakla birlikte Türkiye İş Kurumu'nun onayı ve karşılıklı mutabakatla 19/07/2014 tarihine kadar proje kapsamındaki işçilerin Niğde İl Özel İdaresi'nde istihdam edileceği ve 9 ay süreyle çalışmaları protokolde belirtilti. 








 

Editör: TE Bilişim