Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonuna (Türk-İş) bağlı Niğdeli üyeler, "kiralık işçilik yasa tasarısı”nın geri çekilmesi için topladıkları bin 700 imzayı Ak Parti Niğde İl Başkanlığına teslim etti.

Türk-İş İl Temsilcisi Ali İhsan Daş: “ özel istihdam bürolarının kurulması hakkında TBMM’ye sunulan kanunun tasarısının geri çekilmesi hakkında başlatılan imza kampanyasında toplanan imzaları Ak Parti İl Başkanlarına teslim edilmesi istenmişti. Niğde Türk-İş İl Temsilciliği olarak topladığımız imzaları il başkanımıza teslim edip mecliste kanun tasarısının geri çekilmesin istiyoruz” dedi.

Niğde Ak Parti İl Başkanı Emrah Özdemir: “ elimizden geldiğinde üst makamlarımıza, vekillerimize, bakanlarımıza ileteceğiz. Hükümetimizin yapmak istediği şeyde halkımızın daha çok refahını ve huzurunu sağlamak daha kalıcı yatırımlar yapabilmek adına yapıla şeyler. Bunların hepsi bizim için yapılıyor. Bizim için hangisi hayırlısıyla inşallah sendikaların görüşünün de bu şekilde olduğunu ilettikten sonra mutlaka yukarıdan en doğru karar çıkacaktır” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Türk-İş İl Temsilcisi Ali İhsan Daş, topladıkları imzaları Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir’e verdi.


Editör: TE Bilişim