Belediye-İş Sendikası ile Sazlıca Belediyesi arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesinde işçilere yıllık yüzde 16 zam yapıldı.

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak ve Sazlıca Belediye Başkanı Süleyman Görgülü arasında 3 yıl süreli toplam 12 işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. İşçilere her yıl için yüzde 16 oranında zam uygulanacak.

 

Yapılan sözleşme ile işçilerin 60.00 TL olan günlük yevmiyeleri 70.00 TL ye yükseldi. Aylık maaşlar ise 1800 TL ile 2000 TL arasında değişen rakamlardan oluşuyor. Ayrıca işçilere Bakanlar Kurulunun belirlemiş olduğu tarihlerde ikramiyeleri ödenecek.

 

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak, Sazlıca Belediye Başkanı Süleyman Görgülü ’ye Teşekkür ederek başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Özkaymak, Sazlıca Belediyesinin gerek personele gerekse dışarıya borcu olmadan hizmetlerini başarılı bir şekilde sürdüren ender Belediyelerden biri olduğunu ve Belediye personelinin huzur ortamının en güzel şekilde sağlandığını belirtti.

 

Sazlıca Belde Belediye Başkanı Süleyman Görgülü verilen ücreti işçilerin hak ettiğini ve alın terine de her zaman saygılı olduğunu belirterek personelinin yanında olduğunu söyledi. Görgülü, Sazlıca Belediyesinin ne personeline nede dışarıya borcu olmadığını belirtti.

 

 

Belediye binasında yapılan Toplu İş Sözleşme törenine Belediye İş Sendikası Denetim Kurulu Üyesi Ayhan Özdemir ve İşyeri Temsilcisi Sabri Görgülü'

de katıldı.


Editör: TE Bilişim