Belediye İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak, dün konuk olduğu Bahar TV’deki Gündem Özel Programında sendikal faaliyetleri değerlendirerek, “Örgütlenme önünde bu kadar engel varken, toplu iş sözleşmesi imzalamak başlı başına başarı” dedi.



Haber: Gökhan ÖZBEK

Bahar TV Niğde Stüdyolarından canlı olarak verilen, Gökhan Özbek’in sunduğu Gündem Özel Programında Belediye İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak, sendikal faaliyetlerini değerlendirdi.


Niğde’de 50 belediyede örgütlü olduklarını ifade ederek, Aksaray, Nevşehir ve Yozgat’ta da örgütlendiklerini ifade ederek, sendikacılığın günümüzde artık daha zorlaştığını ifade etti.

Özkaymak yaptığı açıklamalarda Niğde’de sendikacı olmanın zor olduğunu ama bir engelli olarak sendikacılık yaptığını ifade ederek, asıl zor olanın belediyelerle görüşmeler olduğunu ifade etti. Örgütlenme önünde bir çok engelin olduğunu, bazı belediye başkanlarının örgütlenmelerini zorluk çıkardığını ifade ederek, bununla birlikte bir çok sorunu yaşadıklarını ama buna rağmen, bir toplu iş sözleşmesi imzalamanın bile başlı başına büyük bir başarı olduğunu ifade etti.


Editör: TE Bilişim