Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NİTSO) ile Türkiye İş Bankası arasında oda üyelerinin finansman ihtiyaçlarını karşılamak için özel protokol imzalandı.

Türkiye İş Bankası ile Niğde Ticaret ve Sanayi Odası arasında Oda üyelerine kullandırılabilecek kredilere ilişkin Kayseri Bölge Satış Müdürü İbrahim Karadeniz ve Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ogün Songur tarafından, protokol imzalandı.

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen imza protokolüne Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Onursal Başkanı Serdar Ecemiş, İş Bankası Bölge Müdürü İbrahim Karadeniz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Ogün Songur, oda yönetim üyeleri ile Iş Bankasi Niğde Şube Müdürleri katıldı.

Söz konusu protokolle İş Bankası ve Niğde Ticaret ve Sanayi Odası arasında 2008 yılından beri süregelen işbirliği devam edecek, bu kapsamda Oda üyeleri muhtelif finansman ihtiyaçlarını uygun koşullarda karşılamayı sürdürecek.

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ogün Songur,İmzalanan protokol öncesi yaptığı açıklamada, İş Bankası ile imzaladıkları bu protokolün tüm üyelere faydalı olmasını diledi.



Songur; “Niğde ticaret ve ekonomik hayatı ile üyelerimiz için bankacılık hizmetlerinin önemi yok sayılamaz. Bizlerde oda yönetimi olarak üyelerimize her alanda hizmeti kendimize bir görev kabul ettik. Bu bağlamda Ticaret Sanayi Odamız ve İş Bankası ile yapacağımız protokolle üyelerimiz daha uygun koşullarda kredi kullanabilecekler. Bankacılık hizmetlerinden daha ayrıcalıklı faydalanabilecekler. Bu protokolün öncelikle odamıza, üyelerimize ve Iş Bankası’na hayırlı olmasını diliyor, teşekkür ediyorum” diye konuştu.



İş Bankası Bölge Satış Müdürü İbrahim Karadeniz, imza töreni sonrasında yaptığı konuşmada, tüm kurumlarla ilişkilerini istikrarlı bir şekilde sürdürerek işbirliğini artırmayı hedefleyen İş Bankası’nın, bu prensibini Niğde Ticaret ve Sanayi Odası ile imzaladığı protokolle de devam ettirdiğini söyledi. Bu kapsamda imzaladıkları protokolden dolayı memnun olduklarını ifade eden Karadeniz, protokolle birlikte oda üyelerinin uygun faiz oranlarıyla ticari taşıt kredisi, işyeri kredisi ve işletme ihtiyaçlarının finansmanına yönelik taksit ödemeli ticari kredilerden faydalanabileceklerini belirtti.



Editör: TE Bilişim