Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NiTSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından başlatılan Akreditasyon Sistemi denetimlerini başarı ile tamamlayarak, akredite oda unvanını devam ettirmeye hak kazandı.

NiTSO, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen ve Ekonomi Bakanı  Ruhsar Pekcan’ın katılımı ile gerçekleşen törenle akreditasyon sertifikasını aldı.

Törene NiTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, NiTSO Meclis Başkanı Serdar Ecemiş, NiTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis üyeleri ve NiTSO personeli katıldılar.

Konu ile ilgili açıklama yapan Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu akreditasyon sisteminin Londra, Paris, Amsterdam, Münih'te odalar tarafından üyelere nasıl hizmet veriliyorsa Türkiye'de de aynı hizmetin verilmesini öngördüğünü söyledi.

Başkan Katırcıoğlu; "Niğde Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Oda ve Borsalardaki sistemlerin iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılmasını, Odalar ve Borsaların hizmet türlerinin geliştirilmesini ve üye hizmet kalitesinin artırılmasını amaçlayan Akreditasyon Sistemi kapsamında çalışmalarımızı tamamlayarak başarı ile denetimden geçtik. Denetimler sonucu beş yıldızlı odalar arasındaki yerimizi korumuş olduk ve verdiğimiz emeklerin neticesinde belgemizi TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldık.

Bu kapsamda, akredite oda olmamıza katkı sağlayan, değerli yönetim kurulu ve meclis üyelerimize, personellerimize, Akreditasyon İzleme Komitemize ve tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
 
Editör: TE Bilişim