Niğde SGK Çamardı İlçesinde Kaymakam ve Belediye Başkanını ziyaret ederken okullarda bilgilendirme toplantıları yaptı.

Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mustafa Turan ve İl Müdür Yrd. Ömer Faruk İlhan 11 Kasım 2015 tarihinde Çamardı Kaymakamı Mustafa Serini ziyaret etti.çKaymakam Mustafa Serin Çamardı ilçesi hakkında genel bilgi verdikten sonra İl Müdürü Mustafa Turan da sosyal güvenlikle ilgili konularda bilgi paylaşımında bulundu.

Daha sonra  Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu’yu da  ziyaret eden Mustafa Turan,  Sosyal Güvenlik  konularında  bilgi paylaşımında bulundu. Ziyaretten memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Yavuz Soylu bu tarz ziyaretlerin İlçe için önemine değinerek teşekkür etti.  

Programın devamında Çamardı İlçe Hastanesi Başhekimi Dr. Tuğba Arslan ve ilgili personele İl Müdür Yrd. Ömer Faruk İlhan tarafından İş Kazalarının bildirimi ile ilgili sunum yapıldı.

OKULLARDA BİLGİLENDİRME

Niğde SGK’dan Çamardı İlçesi Bademdere Şehit Nuri Doğan İlkokuluna Bilgilendirme

Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mustafa Turan ve İl Müdür Yrd. Ömer Faruk İlhan 11 Kasım 2015 tarihinde Bademdere  Şehit Nuri Doğan İlkokulunu ziyaret etti.

 İlkokul 3.sınıf öğrencilerine sosyal güvenlik bilincinin yerleştirilmesi için Güven ve yarışçı çocuklar adlı çizgi filmin izlettirildiği program; hikaye kitabı ve not defteri dağıtımı yapılarak  sona erdi.

 

http://www.borhaber.net/ekonomi/nigde-sgkden-camardiya-cikarma-h18457.html

Posted by Bor Haber on 13 Kasım 2015 Cuma
Editör: TE Bilişim