Niğde Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından Niğde OSB’de düzenlenen toplantıya Niğde SGK İl Müdürü Mustafa TURAN ve Niğde SGK Prim Tahakkuk Tahsilat Servis Şefi Önder ATAKAN, 12 Mayıs tarihinde Niğde Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünce işverenlere yönelik düzenlenen prim teşvikleri konulu bilgilendirme yaptılar.

Niğde Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü konferans salonunda yapılan Konferansa Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mustafa TURAN, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Mustafa TOKÖZ, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı  Mustafa ALTUNBAŞ, Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Zuhal DİŞÇEKİCİ, İl Genel Meclis Başkanı Mahmut PEŞİN katıldı.

 

Yapılan konferansta SGK Prim Tahakkuk Tahsilat Servis Şefi Önder Atakan ,  6645 sayılı yasa ile yürürlüğe giren işbaşı eğitim programlarını tamamlayanların işe alınması ile ilgili sigorta prim teşviği ve geçmişten günümüze kadar olan ve devam etmekte olan sigorta primleri istihdam teşvikleri hakkında izleyenleri bilgilendirdi. Toplantının sonunda katılımcıların soruları da cevaplandırıldı. 

Editör: TE Bilişim