Niğde SGK’ dan TÜMSİAD ‘a ‘’Sigorta Primleri İstihdam Teşvikleri’’ konulu bilgilendirme toplantısı.

Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mustafa Turan ve İl Müdür Yrd. Önder Atakan tarafından 23 Aralık 2015 tarihinde Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Niğde Şubesi ziyaret ederek “ sigorta primleri istihdam teşvikleri ” konusunda dernek üyelerine sunum ve bilgilendirme yapıldı. Yürürlükte ve devam eden sigorta primlerindeki teşviklerden hangi şartlarda yararlanılacağı, hangi durumlarda cezalı duruma düşüldüğü, teşvik miktarları konusunda anlatımın gerçekleştiği toplantıda, dernek üyelerinin soruları da cevaplandırıldı.

Niğde Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mustafa Turan, KOBİ’lerin kaliteli ve verimli hizmet üretmelerinin sağlanması, rekabet güçlerini ve düzeylerini yükseltmek amacıyla genel işletme geliştirme faaliyetlerinin teşvik edilmesi, yurt içi ve yurt dışı pazar paylarını artırmak amacıyla tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinin geliştirilmesi için genel destek programının hayata geçirildiğini belirtti.

TÜMSİAD Niğde Şube Başkanı Gülali Yıldırım “Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile koordineli çalışmaktan çok memnunuz ve bu tür organizasyonların düzenli olarak devamını diliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim