Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Alim Yeşil, İş Bankası ile iş birliği protokolü imzaladı. İki kurum arasında 06.03.2023 tarihinde imzalanan anlaşma ile Esnaf Odaları Birliğimize kayıtlı üyeler İş Bankasının kendilerine özel sunduğu 6 ay ötelemeli Aylık Taksit Ödemeli Kredi’den yararlanabilecek.

İş birliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan İş Bankası Niğde Şube Müdürü Selçuk Aydın şöyle konuştu; “Günün ihtiyaç ve gerekliliklerine uygun ürün ve çalışmalarımız ile İş Bank olarak öncelikli gayemiz, Esnafımızın hayatını kolaylaştıracak adımlar atabilmek. Bu anlayışla, Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ile yaptığımız işbirliği kapsamında Oda üyelerine; 6 ay ötelemeli Taksitli Ticari Kredi avantajı sunuyoruz. Sektörel uzmanlığımızdan aldığımız güçle müşterilerimizi yeni kredi modellerimiz, ürün ve hizmetlerimiz ile tanıştırmaya devam edeceğiz”.

Niğde'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı Niğde'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı

Konuyla ilgili olarak değerlendirme yapan NESOB Başkanı Alim Yeşil Esnaf ve Sanatkarımızın her zaman yanında olduklarını, bundan sonrada Esnaf ve Sanatkarımızın faydasına olacak her türlü girişimlerin yapılacağını belirterek İş Bank ile yapılan işbirliği protokolünün camiamıza faydalı olacağı düşünceleri ile hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Editör: TE Bilişim