Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş. (MEPAŞ), hizmet verdiği 6 ilde  (Aksaray, Karaman, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde) kullanıcılarına indirimli elektrik enerjisi vermeye başladı. Elektrik fatura tutarı aylık 150 TL üzeri olan kamu kurumları, meskenler ve ticarethaneler; MEPAŞ’tan indirimli elektrik alabilecek.

 

Elektrik Piyasası Kanunu gereği yapılan bölünme nedeniyle; daha önceden MEDAŞ’ın yürüttüğü perakende satış faaliyetini yürütmek üzere kurulan MEPAŞ; 2013 yılı başından itibaren bölgesindeki altı ilde yaklaşık 1,7 milyon müşteriye elektrik satışı yapmaktadır.

 

MEPAŞ Genel Müdürü Erol UÇMAZBAŞ, MEDAŞ Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen Basın Toplantısı’nda; MEPAŞ’ın faaliyetleri ve serbest tüketicilere yapılan indirimli elektrik satışı hakkında bilgi verdi.

 

Basın toplantısında açıklama yapan MEPAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş; “Bölünme ile birlikte perakende satış faaliyetlerinin tamamı MEPAŞ’a geçmiştir. Yılbaşından itibaren tüm müşterilerimiz adına elektrik faturalarının düzenlenmesi, tahsilât ve abonelik işlemlerinin yapılması gibi işlemler Şirketimizce yapılmaktadır. Şirketimiz, MEDAŞ’a ait tüm işletmelerde hizmet vermektedir. Şirketimizin temel amacı, ayrışmanın yarattığı sinerjiden güç alarak; hizmet kalitesini her geçen gün daha da artırmak ve müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmaktır.” dedi.

 

ELEKTRİĞİ İNDİRİMLİ KULLANMAK ELİNİZDE

 

Avantajlı tarifelerin faydalarından bahseden Uçmazbaş; “Bu ayrıştırmayla birlikte müşterilerimize, mevcut tarifelerinden daha avantajlı tarifelerle elektrik enerjisi satışı yapabiliyoruz. Ticarethane, kamu ve mesken tarifesinden elektrik kullanan ve elektrik fatura tutarı aylık ortalama 150 liranın üzerinde olan tüm müşterilerimiz elektriği daha ucuza kullanabilir. Bu imkândan yararlanmak isteyen müşterilerimizin 7/24 hizmet veren 444 8 186 numaralı çağrı merkezimizi araması veya internet sitemizdeki başvuru formunu doldurması yeterlidir. Bu basit başvuru sürecinin ardından, yetkili satış temsilcimiz kapınıza kadar gelecek ve işlemlerinizi tamamlayacaktır.” dedi.


Aylık faturası ortalama 150 liranın üzerinde olan restoranlar, marketler, akaryakıt istasyonları, oteller, sinemalar, pastaneler, şantiyeler, matbaalar, ilaç depoları, pansiyonlar, tavuk ve balık çiftlikleri, eğlence parkları gibi ticarethaneler ile kamu kurumları ve meskenlerin serbest tüketici kapsamında MEPAŞ’tan indirimli elektrik alabileceğini vurgulayan Erol UÇMAZBAŞ, “Bu müşterilerimiz, elektrik enerjisini MEPAŞ’tan alarak kazanç sağlayacaktır. Elektriği indirimli kullanmak için herhangi bir altyapı değişikliğine de gerek bulunmamaktadır. Bakım ve arıza hizmetleri eskiden olduğu gibi yine elektrik dağıtım şirketi tarafından verilecektir.” dedi.

Nisan ayından bu yana bu haklarını kullanan pek çok müşterinin MEPAŞ’tan indirimli elektrik alarak kazanç sağlamaya başladıklarının altını çizen Uçmazbaş; “www.mepasenerji.com internet adresimizdeki “KAR HESABI” butonundan ilgili alanları doldurarak, önceki faturanızı ve bizim yeni teklifimizi mukayeseli olarak görüntüleyebilirsiniz.” dedi.


Editör: TE Bilişim