Kiledere Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında yapılan müzakereler sonucunda Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Kiledere Belediye Başkanı İsmail Tereci sözleşmeyi hayırlı uğurlu olsun dilekleri ile imzaladı.
Kiledere Belediye Başkanı İsmail Tereci, imza töreninde yaptığı konuşmada, imkanlar dahilinde işçilerin mutluluğu için gereken desteği her zaman verdiklerini belirtti.
Başkan Tereci; “Öncelikle şunu söylemek isterim ki ister büroda çalışan arkadaşlarımız olsun, ister dışarda çalışan arkadaşlarımız olsun, hepiniz çok kıymetli ve çok değerlisiniz. Bunu her fırsatta, her konuşmada tekrar ediyorum ama pek çok arkadaşımız halen bunun farkında değil. Değerli arkadaşlarım hepinizin yaptığı iş son derece kıymetli ve önemli “ diye konuştu
Prensip gereği çalışanların haklarını alın terleri kurumadan ödediklerini ifade eden Tereci, "İşçilerimiz mutlu oldukça işlerinde daha verimli olacağını düşünüyorum. Bugüne kadar personelimizin sosyal durumlarını iyileştirmek amacıyla elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Bu toplu iş sözleşmemizin başta belediyemize, sendikamıza ve tüm işçi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf karaca, "Belediye iş sendikası olarak işçi arkadaşlarımızı enflasyona ezdirmeyecek bir toplu iş sözleşmesi imzaladık. Her iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Bu süreçte işçi sınıfının yanında yer alan ve destekleyen Kiledere Belediye Başkanımız Sayın İsmail Tereci’ye sizlerin huzurunda işçi sınıfı adına teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
 
Editör: TE Bilişim