Belediye-İş Sendikasına katılımlar devam ediyor…
Ulukışla, Ovacık, Değirmenli, Karakapı ve Karanlıkdere’den sonra en son Kemerhisar Belediyesinde çalışan işçilerde Belediye iş Sendikasını tercih ettiler
Yıllardır düşük ücret ve sosyal haklardan dert yanan Kemerhisar Belediyesi işçileri, üyesi bulundukları DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikasından istifa ederek TÜRK-İŞ’ e bağlı Belediye-İş sendikasına geçiş yaptılar.
Yönetim kurulu kararı ile işçilerin üyeliklerini kabul eden Belediye İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak Kemerhisar Belediyesi çalışanlarının da diğer belediye çalışanları gibi sendikalarını tercih ettiklerinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, göreve geldiklerinden bu yana Aksaray-Gülağaç, Nevşehir-Kaymaklı, Niğde Ulukışla, Ovacık, Değirmenli, Karakapı ve Karanlıkdere Belediye işçilerinin sendikalarını tercih ettiklerini belirterek, Niğde Şubeye toplam 49 Belediyenin bağlı olduğunu söyledi.
Özkaymak ‘Kemerhisar Belediyesinde çalışan arkadaşlarımızın sorunlarını biliyoruz ve yakından takip ediyoruz. Belediye Başkanımızla diyalog halinde arkadaşlarımızın sorunlarını dile getirerek çözüm yolları arayacağız.. Sendikacılık İşverenle restleşerek değil diyalog halinde yapılmalı.. bunlar yapılırken işçi arkadaşlarımızın onuruna yakışır temsiliyet yapılması gerekir. Arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor, Belediye-İş ailesinde farkı göreceklerini ümit ediyorum’ dedi.


Editör: TE Bilişim